Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

– vi har gjort et scoop!

Drammen har fått en meget solid forsvarsspiller i Michael Omoijuanfo som kommer fra 2.divisjonsklubben Kjelsås. 21-åringene fra Holmlia har blitt flasket opp i junioravdelingene til Vålerengen og Lillestrøm og har 2. divisjonserfaring fra klubber som Eidsvoll og Kjelsås. Sistnevnte klubb skriver følgende om Michael på sin nettside: – Med stålkontroll defensivt og et tungt etternavn skremmer Michael vannet av både angrepsspillere og speakere på tvers av divisjonssystemet!

Trener Garborg var veldig begeistret da avtalen var i havn og putter Omoijuanfo rett inn i startoppstillingen i bortekampen mot Lommedalen mandag 6.august. – Jeg er meget forrnøyd med å få til en avtale med Michael. Han er en klassespiller som forsterker oss. Han er en veldig spillende midtstopper, duellsterk og med god fotballforståelse. En referansespiller for de yngre i klubben. Samtidig er han fortsatt ung og passer således godt inn i vår filosofi med å satse ungt og utvikle dem videre. For å si det sånn: – Vi har gjort et scoop!

Det var tidligere lagkammerat i Kjelsås, Mahdi Fayyas, som anbefalte Omoijuanfo å komme til Drammen. – Mahdi har skrytt mye av DFK og fortalt hvor bra det er her, forteller hovedpersonen selv. Drammen er et bra sted for å utvikle seg som fotballspiller og et fint utstillingsvindu for å komme seg videre. Den ihugga Arsenalsupporteren liker fotball langs bakken og beskriver seg selv som en spillende stopper.


FØLG DENNE LINKEN FOR VIDEOINTERVJU AV MICHAEL OMOIJUANFO PÅ YOUTUBE

DFK har jobbet hardt i sommer for å skaffe forsterkninger og erstatte spillere i avgang. Kantspiller Nikolai Njie har valgt å trappe ned pga jobbsituasjon, og følger dermed Mehran Mawlodi som måtte kaste inn håndkleet i våres av samme grunn. Skadeforfulgte Ephrem Clement og Geir Andre Bøyum er også ute av stallen. Garborg kan fortelle at de er i dialog med flere spillere, og at det kan komme nysigneringer i løpet av kort tid.

Del dette innlegget