Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

våre sponsorer

Her finner du sponsorene til Åskollen FK

Vil du bli sponsor?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

KIWI er Norges største dagligvarekjede målt i antall butikker og nest største målt i omsetning.

Gjør som Åskollen FK og legg handleturen din til din nærmeste KIWI-butikk.

Adseo er et Performance Marketing mediebyrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett.

Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

KIWI XL STRØMSØ SENTER er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre. Kiwi XL Strømsø Senter er også verdens største Kiwibutikk!

PUMA er verdens tredje største sportsbrand, og vi i Åskollen FK er veldig stolte over å spille i PUMA. PUMA er kvalitet!

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer og kontorplasser i åpent landskap med tilhørende fasiliteter i et profesjonelt kontorfellesskap på flere lokasjoner.

Trust Few Clothing is a streetwear brand established in Oslo, Norway in 2021. We aim to provide high quality streetwear at affordable prices. Streetwear that you can mix and match and use in every setting you wish to.  

Alt du trenger av maskin og utstyr! Drammen Lift Utleie AS er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen i både privat og offentlig sektor. Bedriften har eksistert siden 1985.

Antibac – Den norske, originale desinfeksjonen for hender og overflater

I over 20 år har vår forretningside basert seg på å servere fersk mat til gode priser og med byens raskeste levering. Kundene våre er alltid i fokus, og derfor prøver vi hele tiden å ekspandere vårt tilbud

Drammens hotteste frisørsalong. Kom innom for en klipp!

Alt av kvalitetsprodukter for store og små byggeprosjekter. Gunstige priser online og i butikk. ✓Bredt utvalg ✓Prisgaranti ✓Rask levering på døren.

 BANK fra A- Å.

DNB – Norges største bank. Samle alle dine banktjenester hos oss og få våre beste råd tilpasset din økonomi.

Vi hjelper deg med en trygg og enkel prosess for kjøp av din nye bil. Vi driver med kjøp og salg, innbytte og finansiering til din bil.

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie!

Lindum støtter ÅFK og GIF i tribune utviklingen av «Kollen Road». 

Gjennom 25 år har Lindum kontinuerlig søkt etter – og tatt i bruk – innovative løsninger for å utnytte ressursene som finnes i avfall. Vi jobber for at så mye som mulig skal få nye runder i kretsløpet, og at det avfallet som ikke kan gjenvinnes håndteres på en trygg måte.

Kollens leverandør på service tjenester.

» Vår suksess er bygget på erfaring og det å ha fokus på å alltid være proaktive med et sterkt ønske om å levere det lille ekstra. Våre ansatte er engasjerte og kvalitetsbevisste fagfolk. Drammen Vaktmesterkompani brenner for å skape trygghet og kostnadseffektive løsninger «

Kollen Roads TV tårn leverandør.

Trenger du en leverandør av stillas, forskaling ect, ta kontakt med vår etablerte samarbeidspartner i Kobbervikdalen, Peri.

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie!