Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

våre sponsorer

Her finner du sponsorene til Åskollen FK

Vil du bli sponsor?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

KIWI er Norges største dagligvarekjede målt i antall butikker og nest største målt i omsetning.

Gjør som Åskollen FK og legg handleturen din til din nærmeste KIWI-butikk.

I over 20 år har vår forretningside basert seg på å servere fersk mat til gode priser og med byens raskeste levering. Kundene våre er alltid i fokus, og derfor prøver vi hele tiden å ekspandere vårt tilbud

Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

SWAG BARBERSHOP I TOLLBUGATA

Bruk vår nye samarbeidspartner for å få deg en ny sveis!

SWAG barbershop tilbyr mange ulike tjenster som hårklipp og klipp av skjegg. Kom innom for en clean cut! I

Følg oss på facebook.com/profile.php?id=100046370025298

Velkommen til oss!

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie! Føl deg litt mer som hjemme, samtidig som du nyter hotellivets komfort og fasiliteter.

ET PERSONLIG OG DYREVENNLIG LEILIGHETSHOTELL I HJERTET AV DRAMMEN!

KIWI XL STRØMSØ SENTER er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre. Kiwi XL Strømsø Senter er også verdens største Kiwibutikk!

Følg oss på facebook/kiwixlstromsosenter/
mentions

 

Selskapet startet opp i 2011 som ett NUF selskap, og i 2013 ble vi FiberConnect AS. Siden opp starten i 2011 har firmaet hatt stabil vekst. Vi oppleves som en ettertraktet tilbyder innen fiberoptiske installasjoner.
Selskapet kan tilby god og bred kunnskap, og kan nevne at vi har 13 år erfaring innen faget.
Sørlandsbanen fløting i 32mm rør / 11 mm kabel 7696 meter. Sørlandsbanen blåsing i 32 mm rør / 11 mm kabel 4679 meter
Nordlandsbanen fløting i 40mm ror 15,2mm kabel 7719 meter
FiberConnect er en komplett total leverandør av tjenester innen kabelteknikk.

 

Mur og pipeservice AS rehabiliterer piper og leverer fyringsklare ildsteder som vedovner, elementpeiser og murte peiser med primært nedslagsfelt i Søndre Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus. Våre ansatte har lang og tung erfaring i bransjen, og rehabiliterer i gjennomsnitt 300 piper i året, i tillegg til å etablere nye stålpiper og ildsteder i alt fra næringsbygg og leilighetsblokker til eneboliger.Vi utfører rehabilitering og etablering av nye piper i alt fra hytter og hus til store blokker og næringsbygg. Har du behov for ny pipe eller rehabilitering av eksisterende?

Finn din drømmebil hos Auto B AS  Velkommen til Auto B AS, ditt valg for førsteklasses service og kvalitetsbruktbiler. Opplev enestående kundeservice og håndplukkede bruktbiler av høy kvalitet hos oss. Vi er stolte av å kunne tilby deg et bredt utvalg biler og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg å finne det perfekte kjøretøyet for å dekke dine behov.

KVALITET OG TRYGGHET

– Vårt fokus er å hjelpe deg som kunde med en enkel, trygg og hyggelig bilhandel med kvalitet i våre biler og tjenester. 

GARANTI – Vårt fokus er å hjelpe deg som kunde med en enkel, trygg og hyggelig bilhandel med kvalitet i våre biler og tjenester. 

FORSIKRING – Vårt fokus er å hjelpe deg som kunde med en enkel, trygg og hyggelig bilhandel med kvalitet i våre biler og tjeneste. 

DU KAN TRYGT VELGE OSS PÅ BILPLEIE OG KJEMI. Km Auto har utvidet med et kompetansesenter innenfor behandling av din bil – du kan trygt velge oss på bilpleie og kjemi. Våre produkter i kombinasjon med vår kompetanse sikrer deg og din bil best mulig resultat  – hver gang! Riktig kjemi og ikke minst riktig bruk av kjemi sørger for best mulig utnyttelse av produktet, og ikke minst mulig påvirkning av miljøet. V

Peritus er et konsulentselskap innen informasjonsteknologi som ble stiftet i 1996 og ble overtatt av dagens eiere i 2001. Vi jobber med et stort utvalg av kunder både i Norge og i utlandet, der våre konsulenttjenester hovedsakelig rettes mot utvikling, implementering og ikke minst opplæring av bedrifter innen våre forretningsløsninger.
Vi er en spesialistklinikk innen kjeveortopedi sentralt i Drammen, og har drevet med kjeveortopedi siden 2001. Du som velger oss som din kjeveortoped, skal føle deg unik og ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. Vår arbeidsfilosofi er å bruke den nyeste vitenskapelige teknologien innen kjeveortopedi og blande den med mange års erfaring i yrket, for et best mulig behandlingsresultat. Det skal være enkelt å få orden på tennene og få et smil man føler seg komfortabel med. Ettersom hver av oss mennesker er unike individer, er vår tannstilling forskjellig. Dermed er diagnose og terapi individuell og unik for hver enkelt. Ønsker du en forandring for din tenner, bør du bestille en konsultasjonstime hos oss, slik at vi kan finne ut hva som kan gjøres for tennene dine, angående diagnose, terapi, behandlingstid og kostnad

 Modulbygg for en fleksibel og sirkulær fremtid

Adapteo tilbyr førsteklasses fleksible modulbygg til både privat og offentlig sektor. Vi bygger, leier ut eller selger våre modulære løsninger for kortere perioder eller på ubestemt tid. Vi kan bygge om, gjenbruke, skalere opp eller ned og til og med flytte et bygg på bare noen få uker. Dette gjør vi ved å bruke et modulært og sirkulært byggekonsept.

Vi bidrar til en bærekraftig fremtid

Vi er opptatt av miljøvern og gjør det vi kan for å ta vare på miljøet.  Gjennom å bygge energi effektive bygg og fokusere på å redusere vårt miljøavtrykk gjør vi en forskjell for kommende generasjoner.

Adseo er et Performance Marketing mediebyrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett.

PUMA er verdens tredje største sportsbrand, og vi i Åskollen FK er veldig stolte over å spille i PUMA. PUMA er kvalitet!

Lindum støtter ÅFK og GIF i tribune utviklingen av «Kollen Road». 

Gjennom 25 år har Lindum kontinuerlig søkt etter – og tatt i bruk – innovative løsninger for å utnytte ressursene som finnes i avfall. Vi jobber for at så mye som mulig skal få nye runder i kretsløpet, og at det avfallet som ikke kan gjenvinnes håndteres på en trygg måte.

Vår suksess er bygget på erfaring og det å ha fokus på å alltid være proaktive med et sterkt ønske om å levere det lille ekstra. Våre ansatte er engasjerte og kvalitetsbevisste fagfolk. Drammen Vaktmesterkompani brenner for å skape trygghet og kostnadseffektive løsninger

Kollen Roads TV tårn leverandør.

Trenger du en leverandør av stillas, forskaling ect, ta kontakt med vår etablerte samarbeidspartner i Kobbervikdalen, Peri.

Alt du trenger av maskin og utstyr! Drammen Lift Utleie AS er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen i både privat og offentlig sektor. Bedriften har eksistert siden 1985.