Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

målklubben 2024 åskollen fk

Påmelding

Målklubben 2024

Her finner du info om målklubben

Åskollen Målklubben 2024! Vil du være med å støtte Åskollen FK i årets sesong i 3.divisjon? Du kan støtte klubben gjennom et valgfritt beløp pr. scorede mål. I fjor scorte vi 56 mål. Vi setter enormt stor pris på støtten💛🖤 og gir 20% av inntektene til Sykehusklovnene v/Drammen Sykehus.

Åskollen FK er godt i gang med oppkjøringen til en ny sesong i 3 divisjon. Første obligatoriske kamp er mot Ørn Horten Torsdag 28 mars. Da starter seriespillet og gutta reiser ned til Horten. 

Før 2024 sesongen fortsetter vi suksessen fra i fjor, og inviterer både privatpersoner og bedrifter til å støtte oss via målklubben.

Privatpersoner vil få mulighet til å vinne klubbrelaterte premier etter vårsesongen og høstsesongen. Bedrifter som bidrar vil få tilbud om eksklusiv profilering gjennom våre kanaler i sosiale medier.

Du kan selv styre summen pr scoret mål (seriekamper), som du ønsker å støtte Åskollen FK med i 2024.

Privatpersoner vil bli sendt en Vipps-forespørsel ved halvspilt sesong og sesongslutt.

Bedrifter faktureres etter endt sesong.

Åskollen FK rigger seg for en underholdende sesong i årets 3. divisjon. Vi vil gjerne ha deg med på laget og hjelpe oss å skape gode fotballminner og øyeblikk for barn og unge i vår bydel.

_______

«I fjor var jeg med på noe fantastisk morsomt. Sammen med en utrolig gjeng av inkluderende mennesker og talentfulle fortballspillere i Åskollen vant vi 4. divisjon.

Etter to spennende kvalifiseringskamper på senhøsten ble opprykket til 3. divisjon sikret.

  1. divisjon nå, er ikke som 3. divisjon i gamle dager. NFF stiller store krav til baneforhold, tribuner, benker, hornmusikk, lystavler, vaffeljern, stadionur og annet mikkmakk som fotballforbundet tenker at er nødvendig for å skape idrettsglede i breddefotballen. I tillegg dekker divisjonen over en stor del av sørøstnorge, som innebærer mye reising for oss som er med.

Det aller meste gjøres på dugnad, men en del økte utgifter hører med til et opprykk likevel.

Det finnes ingen rike onkler i Åskollen. Derimot finnes det enormt med hjerterom for alle som ønsker å være med. Det er også et herlig engasjement for frivillighet og det å bidra til lokalsamfunnets barn og unge gjennom idretten. Mer om dette kan dere lese på hjemmesiden.

Uten store sponsorinntekter eller rike onkler og tanter, er vi avhengig av litt drahjelp fra alle som har mulighet til å bidra.

Målklubben er en klubb det er helt frivillig, men veldig morsomt å være en del av. Det er en klubb for deg som synes fotball er gøy, men også for deg som aldri har rørt en ball i hele ditt liv, men likevel ønsker å bidra til at breddeklubben Åskollen klarer seg gjennom en tøff sesong. Velg deg et beløp, og støtt klubben med dette for hvert mål vi scorer i årets sesong. I Åskollen er det ingen som tjener noe penger på å spille, så alt vi får inn, går rett til å skape gode fotballminner for barn og unge i Drammen».

Bo Randers