06.05.13, Urædd kgr: Urædd FK – Drammen FK 0 – 1 (0-0)

B.Thomas – R.Hamde, T.Lian, F.Nemati, P.Monga
N.Wilkinson, T.Backe, T.G.Johansen, P.Kalmo – O.Narnor, D.Storskogen

Innbytte:
C.Pedersen inn for Narnor (45′), N.Knutsen inn for Storskogen (75′), A.Isajev inn for Wilkinson (85′)

Didrik Storskogen fikk æren av å bli matchvinner i oppgjøret mot Urædd som endte med knepen 1-0 seier. Et flott innlegg fra høyre av Niklas Wilkinson ble ekspedert presist i nota på volley av DFKs target man for dagen.

Drammen var ivrige etter å revansjere det forsmedelige hjemmetapet mot Runar forrige uke, og enteret gressmatten med oppbrettede ermer. På motsatt banehalvdel stod et ungt lag som var flinke til å spille ball i høyt tempo. Gjennomføringen av 1.omgangen ble ikke som forventet. DFK spilte mye ball på tvers og klarte ikke komme gjennom Urædds forsvarsmur. Bortelaget lyktes heller ikke med presshøyden og klarte ikke å ta initiativet i kampen.

I pausen ble spillerne bedt om å ta på seg vikinghjelmene og gå ut for å krige det de var gode for. Dette resulterte i et voldsomt trøkk mot hjemmelaget som til slutt førte til den forløsende scoringen. DFK klarte å ligge kompakt og var mer direkte i oppspillet. Etter scoringen falt de blåkledte litt tilbake til gamle synder og lot seg spille lave, men ved å ligge mer riktig enn i de første serieomgangene unngikk Drammenserne baklengs denne gangen. I tillegg stod keeper Borger Thomas frem med noen særs viktige redninger.

Trenerteamet var veldig fornøyd med gutta i dag og mente de virkelig hadde stått frem og kriget inn en viktig seier. – Vi hadde mer trøkk i dag og var flinke til å flytte beina, kommenterer Bråthen. – Vi var bedre defensivt enn sist og var tydeligere offensivt, forklarer treneren, som var fornøyd med at motstanderens bakrom ble utnyttet bedre. – Det var deilig med 3 poeng!