Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

TYRISTUBBEN – ÅFK 3-3 (2-2)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES (45 min Thomas L), Jens PF, Henning R – Kai G, Terje L , Rune H , Richard H (45 min Marius H (70 min Kristian T), Cato L – Rolf N (45 min Lars CS)


Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 4 min, D, Rune H (Kai G)
0-2, 8 min, D, Rune H (Bjørn ES)
1-2, 18 min, D, Str
2-2, 36 min, G
2-3, 64 min, I, Lars CS (Marius H)
3-3, 89 min, D,Str

Kort: Rolf N

BB: Thomas L , Marius H, Kai G

# Så kom poengtapet til Kollen. Dessverre kom det ikke av mot et bedre lag, men mot et lag som satset kun på å ødelegge både spillet og spillerne til Kollen. Det rare er at det ikke ble flere kort i denne kampen, men det svaret sitter kun en glimrende dommer med. Kollen fikk en flying start etter to fine mål av Rune H etter allerede 8 min. Dessverre klarer ikke spillerne på dette tidspunktet å holde på fokuseringen av oppgavene sine, men blir litt høye på ‘pæra’ og finner opp et ‘nytt’ spillemønster der de skulle sy ballen fremover med 2 meters pasninger. Dette straffet seg fort mot et hardt drepende Tyristubben. Først får de ei billig straffe på en hands !!!!! også kommer de igjennom mot ÅFK keeper Jacobsson. 2-2 til pause og ÅFK gutta fikk klar beskjed om å holde tempoet oppe i både ball og bevegelser for å hekte av Tyristubben. Dette klarte de nesten etter en kjempe scoring ved Stokka etter innlegg fra Marius. Denne var tatt rett ut av ÅFK boka . Seieren virket trygget, men så på en av de 1000 lange dødballene til Tyristubben blir en Tyri spiller hektet innefor 16 m. Straffe igjen !! og 3-3 40 sekunder før slutt, Hva mer kan en si ???? Skjerp dere gutter, ta lærdom av denne kampen og hold fokus oppe på arbeidsoppgavene

Del dette innlegget