DFK3 gjennomførte årets første oppkjøringskamp til den nye sesongen borte mot Lier onsdag kveld.

1-3 Karan (str) 75 min

1-4 Goran (Thomas L) 85 min

Startoppstilling: Rune – Alex – Anders H – Karan – Idal – Kjetil N  – Thomas L – Jørgen – Patrick – Goran – Latif

Innbyttere: Pål R (45´) – Rashid (45´) – Henrik (45´)

Vi gjennomfører en bra kamp. Lier sjokkåpner allerede etter 40 sekunder etter svak markering i flere ledd direkte fra avspark. Vi tar tak i kula og får umiddelbart kampen inn i vårt spor. Vi er gode på å variere spillet vårt og har god kontroll på ballen. Etter 14 minutter får vi betalt når Morten kommer til med et godt innlegg fra venstre, Thomas L får ballen utenfor 16.meteren som smeller til et realt kremmerhus til 1-1. Vi fortsetter å dominere banespillet uten at vi kommer til de altfor store sjansene. Det nærmeste vi kommer er Kjetil N som kommer først på ballen på et innlegg fra Goran som han header ned i bakken og i tverrliggeren. Vi kommer til et par halvkramme sjanser, men ikke noe å skrive hjem om før pause.

I pausen gjør vi et par bytter og bestemmer oss for å være opprettholde trykket og bli litt mer direkte i spillet den siste 1/3-delen av banen. Dette gir avkastning etter 60 minutter når Patrick perfekt trer gjennom Goran mellom Liers stopper og back som har fått flere parkeringsbøter av vår debutant denne kampen allerede. Goran skjærer inn i banen og setter ballen iskaldt bak en sjanseløs keeper til 1-2. Vi har tydelig mer på lager i denne kampen, og til tross for litt tidvis høy risiko i spillet vårt jobber vi som besatte i gjenvinningsfasen og hindrer Lier i å være med på noe som helst, noe som også gir oss godt betalt i overgangsspillet vårt. Etter 75 minutter detter Karan som ei flue i feltet, får ei relativt billig straffe og setter den sikkert inn selv. 10 minutter senere setter Goran opp Thomas L på en leken 1-2-kombinasjon, får ballen tilbake hvorpå han avslutter angrepet med en leken lobb over Liers keeper til 4-1 som også blir sluttresultater.

Alt i alt leverer vi en godkjent kamp mot Lier. Vi nekter dem stort sett alt de har å by på med unntakt av 40 sekunders DFK3-koma i innledningen av kampen. Vi ser at kombinasjonsspillet blir bedre og bedre utover kampen og vi gleder oss til fortsettelsen. Vi har tidvis en del unødvendige balltap, men kompenserer dette med et solid stykke arbeid når det kommer til gjenvinning. Små marginer gjenstår for at vi skal være helt der oppe vi ønsker å være når det kommer til valg vi foretar oss i pasningsspillet. Konklusjonen er at vi absolutt er der vi skal være. Allerede neste uke skal vi bryne oss på Glassverket med Terje Næss i spissen, Gaffer´n sin Mr. Miyagi når det kommer til coaching.

Dagens 3BB: Goran – Jørgen F – Patrick