Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Steinberg Kampfakta: Åskollen

Grilloalia Per Chr Holmberg hadde følgende analyse etter kampen:

#1 Keeper                Stephan Jacobsson      Karakter              5

Har gode utspill og 5 meter, bra tilslag også på tilbakespill. Er topp konsentrert og står en kamp helt på det jevne. Blir ikke testet mye. Dårlig kommunikasjon med bakre firer trekker ned samt et par skogsturer i feltet. Får minus på målet til SIF.

#2 Høyreback           Thomas Lie              Karakter                   6

Gjør en bra kamp. Er på hugget  og demmer opp høyresida. Bra i duellspillet og virker solid. Bedre i oppspillene denne gangen. Toppformen i anmarsj? Liten deltagelse i det offensive spillet. Ligger også litt høyere enn resten av firern.

#3 Midtstopper         Fredrik Askjem        Karakter                   6

Gjør en veldig bra kamp. Vinner alt i lufta og går godt i spann med Stam. Bryter bra i duellspillet. Kan bli flinkere til å kommunisere mer.. Må skjerpe oppspillene og bør prøve å slå noen baller mot cornerne. 

#4 Midtstopper         Jens Petter «Stam» Farnes:       Karakter   6

Sjefen i forsvaret. Styrer firern bra og er konge i duellspillet. Vinner alt og styrken/farta si i løpsdueller. Gode avklareringer. Bør prate mer.

#5 Venstreback         Henning Riise          Karakter                   4

Variabel. Holder et bra nivå, men faller i enkelte deler av spillet. Ryddet greitt opp, men må skjerpe oppspillene sine. Bør bli bedre til å avklarere. Flink til å prate med makker og virker veldig engasjert i spillet.  Bør bli bedre offensivt.

#6 Høyre flanke                        Kristian Theie:                         Karakter                   4

Er sterk og sjef i duellspillet, når «gidder». Går på et par bra løp uten ball, men kan fortsatt true bakrom mer. Bør trene på innleggsteknikken og det å fylle opp innen for 16 m. når ballen blir slått inn fra andre siden. Hviler ofte på feil side av ballen.

.#13 Høyreflanke      Bjørn Reiersrud (65min)   Karakter          3

Kommer inn for Kristian og gjør et greitt innhopp. Engasjerer seg veldig hjemover. Bør true bakrom mer og prøve å starte noe tidligere.Pasningspillet er labert og bør trøkke mer til ballen i pasningene.

#10 Høyreindreløper Terje Larsen (k)                       Karakter                   7BB 

Kaptein som går foran som et godt eksempel. Løper og sliter utrettelig i 90 min. Scorer også et kjempe mål. Er bra i den def. jobbinga, men kan bedre sin off. deltagelse med flere avslutninger. Er en av de som slår minst feilpasninger idag.

#8 Sentral midt         Cato Lauritzen         Karakter                   5

En kamp på det jevne. Jobber og sliter men er ikke helt venn med ballen. Bra i duellspillet, men bør kommunisere mer med midtbanen, spesielt indreløperne. Stabiliserer midten godt. Må bedre oppspillene og kommunikasjonen.

#7 Venstreindre        Bjørn E.»Johnsen» Stabæk       Karakter   6

Løper og løper, og er den midtbanespilleren som ofrer seg mest offensivt. Har et bra dri, og harmange raid. Litt tam på hode denne gangen. Kommer også til avslutninger. Bør bli flinkere i avslutningene.

#9 Vensreflanke        Jarle Nilsen             Karakter                   3

Går på mange gode løp, men kan true bakrom mer. Innleggsteknikk bør bli bedre. Gjør en grei jobb def. Bør jobbe med å involvere seg mer. Skrik mer på ballen. Bør også jobbe med å komme i avslutningsposisjoner.

#11 Spiss                  Rolf Næslund         Karakter                   4

Får få oppspill å jobbe med. Kommer til to avslutninger på 60 min og det er for lite.Kommer selv til en sjanse og skjøt like utenfor. Taper mange dueller. Bør bruke styrken sin mer. Gjør sjelden feil i pasningspillet.

Spilleranalyse Tid   Skudd  Duell  Pasning  Innlegg  Avslut    Def.arb.  Løp u/ball

Rolf Næslund    90       1/1       3/2     3/0         0/1        1/1          7/4            3/2

Kristian Theie    65       0/0       5/0     5/4        1/1         0/0          4/3            3/1

Jarle Nilsen                      70       0/0       0/0     3/1        1/3         0/1          3/1           5/2

Trenerene: Er veldig engasjert og konsentrert hele tiden. Gir endelig gutta mer klare beskjeder om hva som må gjøres. Gjør korrekte bytter. Kan gi innbytterne litt mer info. litt tidligere. Coach Nordahl har endelig fått  kontrollert temperamentet og vokser med oppgavene.

Dommeren: Var langt under pari. Han dømte i hytt og pine og viste seg lett påvirkelig i hete situasjoner.

Steinberg    Kampfakta:        Åskollen

    0                 Skudd på mål                2

    3                 Skudd                            6

    0                 Avsltuninger                  4

    4                 Cornere                         3

    1                 Frispark v/ 16m             2

    0                 Straffer                          0

    2                 Offside                          5

    2                 Utspill                           4

    3                 Utkast                           2

    5                 5meter                          4

    1                 Gule kort                       0

    0                 Røde kort                      0

Forsvaret:Helt klart en meget god kamp av forsvaret i denne kampen. Bør bli flinkere til å og skjerpe oppspillene. Se litt mer etter flankespillerne i oppspillene.(slå i bakrom) Offensivt så kan backene ofre seg mer. Linja er til tider skrukkete, men stort sett bra.

Midtbanen:Den sentrale delen er spesielt løpssterk og innsatsfylt. Bør kommunisere mer med hverazndre og ALLE må bli bedre til å komme i avslutningsposisjoner og delta mer i det offensive spillet. Jobber bra defensivt, men gir ofte fra seg ballen til motstanderen i upressa situasjoner.

Angrep:Har en utakknemlig jobb som enslig spiss. Jobber/kriger mot midtstopperne hele tiden. Ofrer seg lite i hodespillet. Bør lukte målsituasjoner og starte litt tidligere på løpene sine

Øyeblikket: Kampens peneste angrep kom i reneste Drillo stilen. Henning slo en glimrende langpasning i bakrommet hvor Bjørn E «Leo» kom på et sugende løp, dro av en spiller og slo 45′ inn til Jarle N som bredsidet ballen like utenfor fra 5meter.

Dagens kommentar

Terje Larsen til en håpløs dommer etter en avblåsning: «Du er litt enig med meg?»

Del dette innlegget