Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

SJÅSTAD – ÅFK 1-3 (1-2)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Kai G – Marius H, Richard, Rune H, Terje L (65 min Henning R), Cato L (60 min Rolf N) – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 14 min, G, Terje L (Lars CS)
0-2, 23 min, S, Fredrik A (Terje L)
1-2, 33 min, G
1-3, 60 min, G, Lars CS (Stephan)

BB: Rune H, Lars CS, Richard H

# Dette ble som vanlig en tett match tilslutt. Sjåstad gir seg aldri og plutselig kan de lykkes på en langpasning. Kollen åpnet best og hadde føringen, uten å skape de altfor store målsjansene. Men etter 14 min kommer Stokka fri på kanten runder en mann og legger ballen uegoistisk tilbake 45 G til Larsen som styrer ballen inn i lengste hjørne. Kollen forsetter presset og ikke etter 23 min må Slåstad gi retur etter et konstant 

Kolonners. Utenfor 16 m har Kollen back Askim listet seg frem. Han setter og foten til og følsomt klinker han ballen i vinkelen. HERLIG. HERLIG for Freddy som aldri tidligere har scoret for Kollen, men alltid hatt stengene mot seg. At Sjåstad reduserer på en langpasning som den notoriske T, Johansen setter utagbart tilside for en god Kollen keeper.
Kolen gutta får mye kjeft i pausen av Coach N: Kutt ut dette ‘dill dall’ spillet og kom i de rommene vi er enige om. Beskjeden kom tydeligvis ikke frem for det hjalp ikke stort i 2 omgang heller. Dette hadde ingen betydning for kampen, for til det var Kollen for gode med ball. Andre omgang ble en kjedelig affære der Kollen skaper 4-5 gode målsjanser uten å scorer. Målet i andreomgang kom etter en langt utspill fra Kollen keeper Kornelis som Stokka vinner i forkant av Slåstad keeperen og header ballen i tomt mål. 3 nye poeng inn på kontoen, uten å overbevise 100 %.

Del dette innlegget