Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ROS – ÅFK 4 – 4 ( 2 – 2 )

Vidar Tenmann 90 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Mads Frøshaug 90 1a, Ronny Lian 90 Fredrik Volden 90 1a, Amund Evensen 90 Thomas Backe 90 2m, Petter Kalmo 53 Lars C Stokka 90 1m, Morten Idal 78 Hinrik Pallson 37 1m, Jørgen Flåtene 12

Det endte til slutt 4 – 4 mellom Åskollen og ROS i gårsdagens kamp på Spikkestad Stadion etter noen høydramatiske sluttminutter. Kollen var best i starten av kampen og ledet 1 – 0 etter at Stokka scorte på en corner. Men, etter halvspilt omgang ga Kollen fra seg alt iniativet og ROS kom inn i kampen igjen. ROS puttet på to mål før Kollen igjen kom tilbake og reduserte til 2 – 2 rett før pause etter mål av Backe. I 2.omg. hadde Kollen en rekke sjanser til å score mål, men det var hele tiden ROS som scorte først