Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Roffe og Jessa «BP» gifter seg

JESSA OG ROFFE GIFTER SEG!
Kollenprofilene Jens Petter Farnes og Rolf Næslund reiser til Thailand for å gifte seg! Barndomskameratene, som har delt det meste både på og utenfor banen opp gjennom årene, tar nå steget fullt ut med hver sin samboer. Og hva er vel bedre enn å gjøre det sammen?
Gutta er kjent for å være svært knyttet til hverandre, og det kom ikke som noen overaskelse at de også ville gifte seg sammen. Ryktene vil ha det til at under frieriet ble det servert hummer og champis før det ble gått ned på kne.


Gratulasjonene har ikke latt vente på seg, og nedenfor har noen kjente og kjære venner av paret kommet med sine hilsninger til de lykkelige gutta som må tåle mange kommentarer på at de drar på bryllupsreise sammen:

Stephan Jacobsson Jeg er rett og slett veldig glad på guttas veiene! Dette er en seier, ikke bare for deres egne familier og oss i ÅFK-familien, men også for fotballen i sin helhet. At slike profiler står frem på denne måten betyr trolig veldig mye for veldig mange menn og kvinner i samme situasjon! Gutta baner med dette vei for svært mange mennesker i det ganske land, og akkurat dette faktum gjør at min respekt for dem bare øker. Det er jo også spennende at Roffe bruker sitt enorme kontaktnett til å fronte det faktum at han skal smis i hymnens lenker. Det var ikke tilfeldig at TV Norge i går kveld viste et program om to herremenn som satt stor pris på hverandres selskap. Her var den ene en ”chaser” menns den andre var en ”chubber”. Akkurat som med Farnes og Næslund handler dette om en ”chaser”, altså Jessa, som tenner kraftig på ”chubbere”, i dette tilfellet Roffe, som har rundet 135 kilo! Jeg ønsker dere det aller beste i smilets land og i fremtiden, karer. Jeg setter utrolig stor pris på dere begge to, gratulerer så mye!

Bjørn-Even Stabæk At Roffe og Jessa reiser til Thailand for å gifte seg er en gledens dag for klubben og meg personlig. Jeg har kjent disse gutta i mange år, og har masse minner sammen med de både på og utenfor banen. Disse gutta har jo fulgt hverandre siden bardomen, og ingenting er vel mer hyggelig enn at de også følger hverandre til alters(med Buddah som vitne blir det vel i Thailand?)Med Jessa sitt delikate utseende og Rolf sin overbevisende sjarm er det vel naturlig at bryllupet står i et land som er kjent for sine smilende og delikate mennesker. Jeg har aldri reist på andre siden av kloden med disse gutta, men treningsleire i Danmark og bursdagsturer til Geilo har vært både spennende, morsomme og faktisk litt skremmende. Det som er så flott med dere er at da andre får panikk beholder dere roen som ingen skade har skjedd. Særlig på Geiloturen følte jeg meg som et forskremt barn som ble tatt vare på av sine fedre! Lykke til begge to og Carpe Diem!

Peter Finsrud -Dette er et ekteskap som er «ment to be». Vi har sett det lenge, gutta er som Knoll og Tott og har alltid kranglet kjærlig med hverandre som et gammelt ektepar som er glad i hverandre. Det har vel ligget i kortene at det kom til å skje snart at de ville slo seg til ro, slik som de har «lagt seg ut» i fasongen. Det eneste er at jeg frykter hva Roffes meny med grillmat og øl kan gjøre med guttas gamle kropper…!

– 11 –

Jarle Finnestrand Dette kom ikke som noe sjokk for meg at gutta drar til Thailand for å gifte seg. Etter Englandsturen i Manchester 2002 har jeg aldri vært i tvil om at gutta har vært «svært gode venner», og jeg synes det er hyggelig for dem at de tør å stå fram med det. På Englandsturen delte jeg hotellrom med gutta i en pent-house suite med flere senger, men gutta insisterte på at de skulle dele dobbelt seng alene. Dagen etter var det dugg på vinduene der de hadde ligget, og jeg måtte flytte møtet jeg skulle ha med Ronny Johnsen fordi jeg ikke ville tas for å være en av «skinkerytterne».

NYHETSREDAKSSJONEN HAR I ETTERTID FRA SIKKERT HOLD FÅTT INFORMASJON OM AT JENTENE TIL JESSA OG ROLF VISSTNOK OGSÅ SKAL VÆRE MED PÅ TUREN…!

Del dette innlegget