RØA – ÅFK 1 – 3 (0 – 1)

ÅRHUNDRETS VIKTIGSTE KOLLEN KAMP Kollen gutta åpnet klart best og kjørte over Røa. Allerede etter et par minutter ruller ÅFK opp et godt angrep på høyre side, avslutningen blir halvklarert av Røa og på halvvolley fra 17 m banker Backe inn 0-1 til Kollen. Etter å ha kjørt matchen det første kvarteret, virker Kollen gutta fornøyde, og tror de har gjort jobben. Det gir Røa muligheten til å hente seg inn igjen med sine lange baller inn mot vår 4’er. I denne perioden er Røa best. Mot slutten av 1.omg kludrer vi det litt til bak og gir Røa muligheten til å utlikne til 1-1, som også blir pauseresultatet. Mye sto på spill og kampen begynte å hardne til. Halvveis i 2 omgang kommer det en corner. Ute i feltet stiger kaptein Stokka opp og header den i motsatt kryss. 2-1 til ÅFK. Kampen forsatte i samme harde tempo, en Røa spiller ut i ambulanse, Røa treneren utvist, en Røa spiller utvist, kampen bølget, men Kollen hadde en viss kontroll. SÅ GIKK FLOMLYSET. Takk og lov gikk det ikke mange minuttene før de var tilbake igjen. Så utliknet Røa etter et langt innkast, men linjemannen vinket da Røa spilleren stod 1 m inne på banen og kastet. Scoringen annulert. Så fosset Thomas Lunde igjennom på venstre siden, og banket inn 1-3 med «venstre slegga» 3 sinnsykt viktige poeng til ÅFK var et faktum på Røa kunstgress!

Stian Brekke 90 B Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 90 Ronny Lian 90 Fredrik Volden 90 2 Thomas Lunde 90 1 Thomas Backe 90 1 Morten Idal 70 Lars C Stokka 90 1 B Rolf Næslund 45 Espen Børsum 20 1 Anders Grøterud 45 B