Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Reisebrev fra treningsleir i Tyrkia

FORNØYDE GUTTER HJEMME FRA TYRKIA
Årets treningleir gikk til Tyrkia hvor gutta har trent på gress under gode forhold en hel uke. Rapportene sier at dette er det beste treningsoppholdet i Kollens historie med tanke på boforhold, bane og service/oppfølgning fra SC sport. Videre har det sosialt sett vært en fulltreffer. Kollen spilte 2 treningskamper som begge endte med tap, men nederlagene blir tatt med fatning. TT så mye positivt i det som ble prestert og gleder seg til cupkampen mot Årvoll 16.april.


Det var en spent gjeng som møttes på Gardermoen før avreise, men vi gledet oss stort alle sammen til å kommetil varmere strøk. Vel fremme bar det rett ut på treningsfeltet for en tilvenningsøkt med underlaget. Som alltid ble det er skikkelig vårslepp der gutta ikke ønsket å avslutte økta. Det ble gjennomført 10 treningsøkter, 7 av dem med fokus på spillestil. Vi fikk terpet detaljer vi sjelden tar oss tid i det daglige treningsarbeidet hjemme. Intensiteten på øktene var ofte lette, med kun noen få innslag av høy middels intensitet. Utfra at vi klarte å holde hele stallen skadefri hele uken så må vi si oss fornøyd med dette.
Det ble også gjennomført 2 kamper. Første kampen gikk mot RK Reyjkavik, som for 2 sesonger siden spilte CL kvalik mot Rosenborg. Vi tippet at de kom med en en slags B-stall og gledet oss. Det viste seg fort at det ikke var B-laget, men 1.laget med full pupp. 3 landslagsspillere for Island, årets spiller i sverige 06 osv. Vi fikk løpt godt fra oss i denne kampen, og holdt nullen til det gjennstod 3 minutter av 1 omgang. Da scoret de 2 mål og ledet til pause. Andre omgangen bar preg av vi var slitne, selv om vi yppet oss godt i starten av omgangen. Resten av kampen var enveiskjøring, der de lå lavt og ventet på oss. Vi feilet og de kontret så vi fikk bøtta full. Resten er historie!!
Den andre kampen var mot Mysen. En godt lag med mye innstas og vilje. Igjen kom vi ikke i gang og laget liknet litt på slik vi opptråde i jan og feb da vi fulle av trening i beina. Mysen løp mer enn oss som ofte ble stillestående, kom en halvmeter på etterksudd og pasningene kom alltid bak spilleren og ikke foran. 5 minutter før pause scorer Mysen etter et godt gjennomspill. 2 omgangen skjerperr vi oss og styrer den. Vi kommer til mange gode halvsjanser men ikke alltid slik vi ønsker å komme til målsjanser. Til tross for et lite spillemessig overtak og mer trøkk scorer Mysen på en flott frispark fra 16 m rett i vinkelen. Dermed taper vi 2-0.
Sosialt sett har turen gitt oss mye. Gjengen er godt sammensveiset, vi har hatt mye moro sammen og vi har fått trent godt på flotte forhold. Årets hit var nok massasjeinsistuttet som ble benyttet meget godt. Historiene herifra vil ikke bli lagt ut på disse nettsidene. hehe. Klonklusjonen er enkel: Dette er nok den beste treingsleiren vi i Åskollen FK noen gang har hatt med tanke på boforhold, bane og service/oppfølgning fra SC sport. Som alltid trekkes inntrykket ned av at vi har skuffet oss selv i kamp prestasjoner, men det var kanskje like godt at vi har fått tankevekkerene nå enn før kampene begynner å telle.
Nå ser vi frem til å komme i gang med alvoret og kamper som virkelig gjelder. Vi er trygge på at vi har lagt ned jobben i forkant, så gjennstår det å se om vi klarer å omforme treningsprestasjonene til kamp og ta poengene vi ønsker oss.

Del dette innlegget