Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Referat fra årets treningsleir

Åskollens treningsleier til Danmark har vært en sportslig og sosial suksess. Gutta har gjennomført kjempefine treningsøkter og 2 gode matcher, og samholdet har blitt styrket ved at gruppa var inkluderende, tok vare på hverandre og opplevde morsomme hendelser og kommentarer sammen

Åskollens gutter forlot hovedstaden onsdag 3.april kl.20.00 for å dra på treningsleir til Blokhus i Danmark. Det var mange forventningsfulle og ivrige gutter som samlet seg til en bedre middag på Oslo Color Line, hvor kveldens store overraskelse ble presentert: Leiffen hadde booka et konferanserom for å se Liverpool i Champions League. Båtturen over gikk knirkefritt, og det var ingen 1. reis (eller andre i Kollen) som var beruset eller oppførte seg ueksemplarisk denne kvelden.

Godt sportslig utbytte
På plass i Blokhus kom gutta raskt på plass på rommene sine og gjorde seg klare til trening. Etter mye om å menn for å finne treningsbanen, fikk vårkåte Kollenspillere endelig boltret seg på gress i strålende solskinn. Det ble gjennomført 4 gode treninger i løpet av turen, hvor spillerene fikk øvd mye på de offensive og deffansive rollene sine, noe som kom til uttrykk i de to treningskampene som ble spilt. Åskollen spilte meget godt og disiplinert i disse kampene, og spillerene fikk til mye av det de hadde øvd på. Det var moro å se at trekkene begynner å sette seg og at lagdelene jobber godt sammen. Kampene endte forøvrig med 5-0 seier og 1-0 tap mot norske 4. divisjonslag.

Mye moro
På en slik tur er det sosiale utbyttet like viktig som det sportslige. Og det må sies at Kollengutta lykkes med å bli en sammensveiset gjeng etter denne turen. Alle rommene fungerte godt i hop, og det har vært mye show og moro. Høydepunkter som er verdt å nevne er Stabæks »»»»stunt»»»» i boblebadet hvor gutta dro av ham shortsen og kastet den i bassenget så han måtte gå naken for å få tak i den igjen foran mange lattermilde tilskuere. 

Richardtterbrøl! Straffen han fikk av romkammeratene var å stå i skammekroken bak gardina resten av kvelden. Men det råeste av alt var Stensrud som Elvis i en blå trikott med Finta og Steff som korgutter i fløyelsmyke dresser i selvlysende gull! Dette må sies å være turens definitive høydepunkt. Aldri har noen sett en mer smidig bevegelse enn den Stensrud gjennomførte da han la mikrofonen på brystkassa i takt med musikken. Videre fikk vi løpet av kvelden konstatert at Klippens »»»»helikopter»»»» ikke virker lenger, og at han bør gå over til viagra!


Konkurransene
Det ble som vanlig knyttet store forventninger til »»»»Rom og Cola cup»»»» og »»»»Sportsquisen»»»», men i år skulle det vise seg at disse konkurransene ble litt annerledes. P.g.a. mange skader og slitne bein på treningene, ble Rom og Cola arrangert som en fotballtenniskonkurranse hvor reglene ikke var nøye gjennomtenkt på forhånd, og det ble litt surr og rot. Men etter mye om og men ble »»»»Hockey 87»»»» utropt som vinnere. »»»»Sportsquisen»»»» var i år bedre enn noensinne, ved at deltakerne fikk finalespørsmål på avslutningsdagen i tillegg til de innleverte svarene. Vinneren av denne konkurransen ble »»»»Sosserommet»»»».

Fintas ærespris
Treningsleieren ble avsluttet med en dundrandes fest med super underholdning, utdeling av priser og en tur på byen i Ålborg. Også i år delte formann Jarle Finnestrand ut »»»»Fintas ærespris»»»», og i år fikk Bjørn Reiersrud et Manchester United slips for »»»»Tuttis spalte»»»» og job

med Åskollen 2. Videre fikk trenerne Leif Helge Nordahl og Richard Hagel hver sin signerte Liverpool trøye for sin innsats som trenere, mens hovedprisen i år gikk til Henning Riise. Henning fikk prisen for 10 års innsats i klubben fordi han er trofast, ærlig og betydningsfull, og han skal ha stor ære får sin innsats på dugnader. Premien ble en flaske champagne og en billett til finalen i Champions League! Typisk for lagånden i Kollen var at Riise ble møtt med stående applaus og at alle mente dette var ham vel fortjent

Del dette innlegget