Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Østhagen klar, nok en solid forsterkning

DFK kan stolt meddele at Kim Olav Østhagen har valgt å spille for DFK sesongen 2014. Forsvarsspilleren var forrige sesong en av Godsetreservenes beste spillere i 2.divisjon, bar kapteinsbindet i flere kamper og noterte seg for 3 scoringer fra midtstopperplass. Strømsgodset ønsket å ha med sin gode forsvarsspiller videre på SIF2 som en av to overårige spillere denne sesongen, men Østhagen valgte å søke nye utfordringer i DFK. Med sin bakgrunn i Godset, sin naturlige autoritet og hva han har vist av eminent stopperspill på treningsfeltet, er det lett å dra paralleller til DFKs tidligere forsvarsbauta, kaptein og klubblegende Mats Frøshaug. Om Østhagen tåler en slik sammenlikning er litt tidlig å si, men det er hevet over en hver tvil at DFK har sikret seg en meget lovende og spennende spiller! PST! Nykommeren har fått overrakt trøye med draktnummer 2, det samme som Frøs fikk da han kom til klubben fra Godset…!

DFK-trener Lars Gunnar Martinsen forteller at trenerteamet er strålende fornøyd med signeringen av Østhagen. – Kim Olav innehar veldig mange av de kvalitetene vi ser etter, både som spiller og ikke minst som type, skryter Martinsen og føyer til at han har latt seg imponere spesielt over holdninger og innstilling til trening og kamp, og også ovenfor medspillere. – Kim Olav kommer til oss fra Godset, hvor han har mye erfaring som back og stopper. Hittil har han operert for oss på stopperplass med den blå drakta på brystet, og har bestått med «laud» ( latinsk for rosverdig, ref coach LG ). Klubbens «Manager», Stian Ramsfjell, trekker spesielt frem hodestyrken og pasningsstyrken  som de fremste ferdighetene til Østhagen. – Han er i tillegg meget god på å lese seg i press, noe som gjør at han ofte vinner ball i gunstig klima. Derfra er han god til å distribuere kula med rett tempo, utdyper Ramsfjell.

Martinsen kan videre fortelle at Kim Olav har satt seg i respekt og blitt tatt godt i mot av spillergruppen. – Fra lagkameratene hagler det med superlativer, hvor hodestyrken og pasningsfoten gang på gang blir trukket frem, og som person beskrives han som en rolig og ydmyk type av sine medspillere, forklarer treneren. – Kim Olav går for tiden på «lagerkurs», og har et sterkt ønske om å kunne tre inn i rollen som lagersjef innen kort tid. Kanskje kan han få noen gode tips og råd av butikksjef og captain Nemati? undres Martinsen.

Til slutt kommer treneren med følgende melding til nykommeren: 
– TT ønsker deg lykke til videre mot målet som lagersjef, og ikke minst til lykke med jobben videre mot å bli en enda bedre fotballspiller. Lista er nå lagt med mye skryt Kim Olav, – nå er det opp til deg å heve den enda et hakk!

Del dette innlegget