Oldboys orket bare en omgang

Klippen Stabæk ( på bildet) var igjen god med sin makker Ekeberg.

OB gutta fikk en god start på kampen mot Bødalen/Slemmestad. Gutta virket tente og det så ut til de skulle forsette fra forrige kamp mot DBK der de vant klart 4-2. OB spilte god fotball i starten og kom til noen gode muligheter, menfikk ikke scoring. Midtveis i 1 omgang får DFK OB nok en corner. Ballen lander hos målscorer fra DBK kampen Stabæk, men skuddet blir blokkert. Returen er måltyven Skjærvik frempå og setter i nota. Ikke lenge etterpå varter OB gutta opp med nok et flott spill. Denne gangen er det Harald Mælum som setter ballen etter et flott gjennomspill. 2-0. Utover i 1 omgangen kontrollerer OB gutta kampen, men får ikke flere scoringer.
I andre omgang klarer dessverre ikke OB gutta å følge opp, og Bødalen/Slemmestad får mer og mer rom, samtidig som DFK får mer og mer strekk i laget. Gutta blir hardt straffet og taper dagens kamp 2-4 etter to mål til B/S på tampen av kampen.
Nå må gutta bare forsette å jobbe fremover for tiltross for en tung start er det fremgang å spore hele veien. I første omgangen idag hadde Puma full kontroll, samt at 4’ern foran med stopper duoen Ekeberg og Stabæk kontrollerte i stor stil, godt assistert av backene Skjærvik og Lindal. På midten styrte Wendel og Hagel det offensive spillet fra sine indreløper posisjoner med god hjelp av kantene Twana og Aarseth. På topp sleit Harald M godt alene. Årets debutant idag fikk også med seg et par viktige involleringer på venstre back.
Så forsett som i 1 omgang gutta og orke å løpe i 2 x 30 minutter så kan dette bli meget bra