Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

O LA VITTORIA, O TUTTI ACCOPPATI

Formann Nygård summer litt av sesongen og svarer kritikkerne som igjen har spådd at Kollen bobla sprekker:

Som flere av våre årvåkne fans har fått med seg har vi ikke spilt kamp i dag som opprinnelig oppsatt. Det er rett og slett fordi vi var så rause mot Austad som sleit med å stille lag at vi gikk med på å flytte kampen til mandag. Ikke nok med at vi gikk med på å flytte kampen – vi var såpass joviale at vi også gikk med på å låne bort banen vår på Gulskogen for å få gjennomført kampen på en forsvarlig måte. Vi kunne nektet å flytte kampen og tatt poengene som enkelte andre lag i avdelingen gjør, men sånn er ikke vi skrudd sammen, spesielt nå som høstmørket har satt inn.

Det er ikke til å stikke under en stol at det har vært en lang sesong for vår del. Årsakene til dette er mange, men vi kan trygt konstatere at vi hvertfall ikke har hatt noen fordeler av at Kings Arms la ned driften før sesongstart og at den påfølgende oppussingsperioden av kvartalet til tider har hengt over oss som en kryptonittkappe på Supermann. Man kan selvfølgelig fjase av dette, men sannheten er at vi siden Kings gjenåpnet har et scoringssnitt på 5 mål pr kamp mot resten av sesongens heller magre 1,9. De som følger oss på Snapchat har kanskje også sett at Celine Dion runger i garderoben igjen før avspark, noe som for vår del er et kvalitetstegn.

Selv om Stoppen SK allerede har sikret et solid opprykk og kretsmesterskap – gratulerer til dere, går vi inn i en rekordjevn serieavslutning og er spent på å se hvem som tar følge med stjernegalleriet fra høydedraget i Lier i opp i 4. divisjon. IBK og den solide målforskjellen deres havnet med denne rundens walk-over mot Haugsbygd og Drafns tøffe kamp mot Vestfossen2 sine 3. divisjonsspillere i førersetet i kampen om 2. plassen. Et skade- og karanteneutsatt Drafn skal møte Haugsbygd som må vinne for å berge plassen, IBK kommer på besøk til oss og ligaens jokerlag ROS skal hente 3 enkle poeng hjemme mot Glassverket. Selv om vi ikke kan rykke opp, elsker selvfølgelig vi å ha en nøkkelrolle i opprykkskampen.

Apropos Glassverket – de lilla, konkursutsatte håndballvennene fra bydelen vår ligger an til å gjennomføre sin beste fotballsesong siden fargefjernsynet ble innført. Men slapp av, dere havner fortsatt bak oss på tabellen og pengene for de 10 kassene med pils dere har blitt lovet for å komme foran oss foreslår vi at dere bruker på kubjeller eller klappecapser i stedet.

Jobben og planleggingen mot neste sesong er allerede godt i gang, vi skal opp mange hakk fra hvor vi har vært i år og vil presentere en rekke spennende nyheter de neste ukene, men før den tid ser vi frem til en intens uke med deilig breddefotball og gode opplevelser mot Austad og Birkebeineren med påfølgende bankett etter serieavslutningen. Selv om vi ikke har vært blant ligaens beste fotballag denne sesongen er det absolutt ingen som tar oss på bankett med påfølgende Sure Siverts på Z-kroa!

https://www.youtube.com/watch?v=pDxoj-tDDIU

Del dette innlegget