Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nysigneringene for Kollen 3

Som seg hør og bør ble fristelsen for stor da Gaffer´n kunne lokke med øl til de nysignerte!

DFK3 har ikke ligget på latsiden selv om det er spillerfri etter at de hentet hjem pokalen i b-sluttspillet i Kollen Cup. På det europeiske overgangsvinduets siste dag signerte DFK3 Kjetil Nilsen og klubblegenden Simen Amundsen for den kommende sesongen. 

Med mobiltelefonen mot øret, lavmælt sådan og en ryggsekk full av øl var det en hemmelighetsfull Gaffer Nygård som med fokus i blikket og bestemte skritt gikk mot Treffpunkt Marienlyst torsdag kveld rett rett før overgangsvinduet i Europa stengte. Vel vitende at det norske overgangsvinduet ikke stenger før 31. mars gikk spekulasjonene vilt blant oppspilte supportere og presse helt fra Drammenshallen til Torgisen via Kings at det skulle signeres spillere med et internasjonalt snitt som var tydelig attraktive selv i det store utland.

Soloen, kaffen og wienerbrødene som var satt frem til pressen i anledning denne store begivenheten fikk bein å gå på da pressekonferansen ble utsatt i 20 minutter grunnet den enorme pågangen av spente fans og presse som veltet inn i Skiold sine møtelokaler på Marienlyst. Da Gaffern endelig satte igang pressekonferansen gikk det et gisp gjennom blitzregnet i lokalet da det ble klart at han ikke bare skulle trekke en, men to kaniner ut av sekken denne kalde januarkvelden. 

Den første spilleren som ble presentert, er en kjenning i ÅFK/DFK-miljøet. «-Kjetil Nilsen er en allsidig spiller som kan bekle mange roller på banen og som kommer til bidra hver uke på feltet. Han leverte sakene sine meget bra under prøvespillet i Rom&Cola Cup, noe som resulterte i uttak i Kollen Cup hvor han også leverte sakene sine. DFK3 ser først og fremst etter typer når vi henter nye spillere. Kjetil er definitivt en type. Vår type type» konkluderer Nygård. 

«- Som om det ikke var nok olivenolje i håret på vår første presentasjon, blir vi nødt til å ikke bare se, men høyne antall væskeenheter pr hårstrå betraktelig når det kommer til nestemann vi har signert» humrer Gaffer´n der han sitter ved siden av den glovarme telefaksen før han fortsetter. «- DFK3 har vært bortskjemte med å plukke spillere på absolutt øverste hylle de siste årene, noe som på folkemunne har gjort oss til breddefotballens Galacticos. Dette kallenavnet blir ikke akkurat mindre feil når ingen andre enn Simen «Sims» Amundsen har valgt å slutte seg til rekkene våre. Simen kan beskrives som alle damers drøm og alle spissers mareritt med sin kompromissløse spillestil, lune humor og taktiske mesterhjerne enten det er snakk om dansegulvet, i baren eller på fotballbanen.» 

I et portrettintervju Nyhetsredaksjonen har fått eksklusiv tilgang til kan «Sims» meddele at det til syvende og sist var totalpakka som innebærer å først å fremst spille under en av Buskeruds mest merriterte trenere de siste 5 årene, en fantastisk spillergruppe, treningsleir og det unike miljøet som ble for fristende til å motstå. «DFK3 er ikke bare et lag, det har blitt et begrep i Buskerudfotballen. At muligheten nå åpnet seg for at jeg kunne få vise hva som bor i meg ved å vinne Rom&Cola cup, og tilogmed være en av Gaffer´n sine utvalgte som tok b-bøtta med hjem fra Kollen Cup ser jeg som en enorm tillitsærklæring» sier en tydelig rørt Amundsen som ikke kan vente med å få lov til å bidra inn i gruppa. «Det er klart at saken ikke akkurat blir vanskeligere når DFK3 opererer med øl i «sign-on-fees» melder Simen mens han stolt viser frem en lavkalori-øl fra vår lokale sponsor Aass bryggeri siden han allerede er godt igang med oppkjøringen. «Hvordan VIP-medlemskapet fra vår andre hovedsponsor Taki i Globusgården kommer til å slå inn i oppkjøringen, vet vi ikke helt utfallet av enda» avslutter den siste nysigneringen med et lurt glimt i øyet.

Avslutningsvis kunne «Gaffer´n» fortelle at man fortsatt kan vente seg aktivitet frem til overgangsvinduet stenger. Grunnen til at disse gutta ble signert allerede nå, var rett og slett konkurransen om signaturen til disse 2 fra utenlandske aktører. Hvilke disse er, vil ikke Gaffer´n gå mer innpå nå, men han er tydelig fornøyd med at gutta til syvende og sist valgte å signere for DFK3. 

Nyhetsredaksjonen venter spent på fortsettelsen. Det ser virkelig ut som om ting begynner å sette seg og spillerutvalget meddeler også i en kort pressemelding at det har blitt avholdt årsmøte og gjenvalgt Peter inn i dette ærefulle vervet for den kommende sesongen.

Del dette innlegget