Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Ny boss for ÅFK 2

NY BOSS FOR B-GJENGEN
Etter at trenerteamet fra de to foregående sesongene, Farnes og Dragset, takket for seg på toppen av sin trenerkarriere, kan manager Gøran Nygård endelig presentere deres etterfølger.


B-gjengens nye hovedtrener heter Morten Nilsen, og er intet ubeskrevet blad i ÅFK-sammenheng. Morten har tidligere spilt fotball for ÅFK, før et stygt beinbrudd satte en umiddelbar stopper for en videre fotballkarriere. Vår nye hovedtrener var kjent som en teknisk begavelse, en gave han trolig vil øse over til sine nye disipler.
Jeg ser virkelig frem til å arbeide med det spillermateriellet jeg nå får kontroll over, uttaler Nilsen. ”Det er ingen hemmelighet at jeg har fulgt flere av disse gutta i en årrekke, så jeg kjenner alle, la meg presisere fotballmessige, sider ved disse spillerne. Dette faktum gjør min oppgave enklere, når jeg nå skal bearbeide hvert enkelt emne i troppen”, sier en oppriktig Nilsen engasjert. Morten Nilsen, som tidligere var en velkjent skikkelse på distriktets fotballbaner, sier videre at kontrakten han nå har undertegnet er en drøm som går i oppfyllelse. ”Jeg sidestiller min inntreden i dette laget med selve bibelhistorien, der Jesus fra Nazaret får det beste ut av sine disipler. Jeg skal ikke påstå at verken jeg eller gutta kjenner helbredelsens makt den dagen jeg fratrer mitt embete som hovedtrener, men det skal jammen meg ikke være langt unna”, smiler Nilsen lurt.
Manager Gøran Nygård er en svært lykkelig mann etter å endelig ha lykkes med å ansette Morten Nilsen. ”Jeg har ikke ord”, sier Nygård, før han lar gledestårene strømme nedover kinnene, mens hans kraftige never veiver bort barn og pressefolk, som har stimlet sammen rundt ham og nyervervelsen Nilsen på en snøfylt Kollen Road.
Nyhetsredaksjonen ser virkelig frem til å følge ÅFKs B-gjeng denne sesongen, og ønsker hovedtrener Morten Nilsen velkommen og lykke til med arbeidet.

Del dette innlegget