Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nervepirrende sesongavslutning!

Det nærmer seg sesongavslutning med opptelling av endelige poeng og tabellplasseringer. I toppen av tabellen har Lyn forlengst rykket opp, mens Ullern og Modum kjemper om 2.plassen. I bunnen av tabellen ligger Frigg2 etter de trakk reservelaget fra videre seriespill, mens Vestli og Røa ligger veldig utsatt til.

Drammen hadde før seriestart en målsetting om å havne blant de 5 beste lagene i avdelingen, og har i løpet av sesongen hele tiden vært i nærheten av målet. Laget lå lenge på 3.-4.plass innledningsvis, men havnet etterhvert noen plasser lengre ned. Når statusen nå skal gjøres opp er det kun 4 poeng opp til Raufoss2 på 4.plass, men det er også kun 4 poeng ned til Røa på 12.plass som medfører nedrykk. Det er med andre ord kort vei mellom himmel og helvete i sesongavslutningen i denne meget jevne avdelingen der lagene hele tiden har fulgt hverandre tett.

Garborg uttalte etter forrige kamp at han føler seg sikker på at gutta klarer å unngå å havne under nedrykksstreken. Allerede i lørdagens bortekamp mot Nordre Land kan DFK riste av seg nedrykksspøkelse med å ta en trepoenger. Da kan ikke Røa gå forbi selv om de vinner sine siste to kamper. Men Nordre Land borte er en meget vanskelig kamp, og hjemmelaget kjemper en desperat kamp for å overleve divisjonen.

Med 3 poeng mot Nordre Land kan DFK skaffe seg godt utgangspunkt for å klare målsettingen om en plass blant de 5 beste. Neste motstandere som gjenstår er rekruttlagene til Raufoss og Asker, og siden ingen av motstanderlagene har noe å spille for er det usikkert hvor sterkt mannskap lagene stiller.

Det går mot en nervepirrende sesongavslutning for mange av lagene i avdeling 3, og Drammen FK trenger din støtte hjemme på Marienlyst lørdag 13.oktober kl.16.00 når Raufoss2 kommer på besøk!

Del dette innlegget