Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

N.SANDE/SANDE SK G19 – ÅSKOLLEN FK G19 6 – 2 (3 – 1)

@ Gustav – Knut, Martin, Markus, Trym – Jonas (Kristian), Oskar (Tobias), Talha – Damian (Michael), Eivind, Sander

Sjansestatistikk: 13 – 5

BB: Martin, Talha, Emil

Vår gamle keeper kjempe Emil tar på seg hanskene for gutta i en vanskelig borte kamp. Takk for innsatsen Emil.

MÅL, MIN, TYPE, MÅLSCORER, ASSIST

1 – 0, 7 min, EA

2 – 0, 15 min, KI

3 – 0, 30 min, DS

3 – 1, 35 min, DF, Eivind, Jonas

4 – 1, 46 min, DC

5 – 1, 76 min, KS

5 – 2, 85 min, K, Michael, ukjent

6 – 2, 89 min, K

1.OMGANG

Sande tar tak i kampen fra start og kjører oss fra minutt. Vi henger ikke sammen defensivt og når vi får ball mister vi den igjen. Kun i enkelte angrep viser vi frem våre gode sider, mens Sande kjører oss og truer bakrommet konstant med raske angrepsspillere og skaper mange overtallssituasjoner på oss

2.OMGANG

Med unntak av en periode på 15 min i 2.omgang der vi er fremme i skoa og ypper oss, er det Sande som er best. Vi blir smågutter i tempo, vi blir smågutter i duellene og sterke Sande spiller vipper oss av pinnen allerede før vi mottar ballen.

Sande vinner helt fortjent

OPPSUMMERING

– Vi får et resultat som henviser til vår siste treningsuke

– Vi må opp i antall og kvalitet på treningene for å oppnå resultater

– Ikke mye å ta med seg fra denne kampen

– Vi glemmer denne kampen fortest mulig

Del dette innlegget