Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Modum FK utfordrer Grorud IL!

Modum må ansees som nærmeste utfordrer til Grorud om å vinne den gjeveste pokalen i Kollen Meny Cup. Modumingene gjorde en solid innsats i 3.divisjon forrige sesong og endte på 2.plass. I år er de blant favorittene til å rykke opp.

Mens mange lag har hatt lang juleferie har Modum varmet opp med å vinne Geithus YX Julecup. Laget overbeviste stort i denne tradisjonelle innendørsturneringen som foregår i romjulen og vant hele 7-2 over et Mjøndalen-lag. Turneringens store spiller var Modums Benny Olsen, mens deres målkåte spiss Alexander Aass noterte seg for 12 scoringer. Nå spørs det om Modum FK kan sette flere pokaler på hylla etter helgens Kollen Meny Cup.

Første hindringer på veien er Holmen IL, KIL-Kara og Drammen FK2. Holmen er et nyopprykket lag til 3.divisjon som er gode innendørs. Under fjorårets turnering kom Holmen helt frem til semifinale. KIL-Kara er Konneruds 2.lag der mange rutinerte herremenn er å finne. Laget består hovedsakelig av tidligere A-spillere, og har tradisjon på å komme langt i turneringen. Drammen FK2 er samme type lag som KIL-Kara. Et lag bestående av en kompisgjeng som kanskje er litt over «høyden» fotballmessig, men som fortsatt har mer krutt igjen å brenne.

Vi har snakket med Drammen FK2s Geir Bye Gundersen som er lagets professor i garderoben og vaktmester på banen:

– Vi er faktisk bedre forberedt enn noen gang til årets utgave av Kollen Cup. Det sier egentlig ingen ting, men vi har faktisk hatt et par treninger. Vi har hvertfall veldig lyst til å revansjere fjordårets tre strake tap!
Vi kan vel i beste fall kalle oss selv outsidere i pulja. Mangler i år som i fjor både fart, teknikk og utholdenhet, men med en særdeles høy gjennomsnittsalder og en god porsjon rutine kan vi overraske fotrappe motstandere. Vi viste i fjor at vi faktisk duger ganske bra fortsatt med en meget respektabel 8. plass i 4. div, etter at ”alle” tippet oss rett ned igjen, oss selv iberegnet.

– Må dessverre skuffe de som ønsker store avsløringer rundt årets tropp. Stiller vi sterkere i år? Noen nysigneringer på plass? Vet ikke. Svekkes med et par sentrale spiller på skadelista, men ellers håper vi flest mulig dukker opp.Henger jula fortsatt igjen i ”gæmlisskroppene”, eller vil vi flyte videre på fjorårets selvtillitsrus? Gleder oss til å finne ut av det på lørdag!

Del dette innlegget