Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

MARIENLYST – ÅFK 2-7 (0-3)

@ Håkon H- Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R (65 min Lars D) – Jarle N, Marius H (55 min Sean Å), Rune H, Kai G, Cato L (70 min Richard H) – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 8 min, D, Lars CS (Cato L)
0-2, 41 min, I, Jarle N (Bjørn ES)
0-3, 44 min, I, Lars CS (Cato L)
0-4, 55 min, S, Jens PF (Cato L)
0-5, 57 min, D, Rune H (Cato L)
0-6, 75 min, S, Cato L (Jarle N)
1-6, 77 min, G,
2-6, 82 min, S
2-7, 85 min, D, Rune H (Lars CS)

Kort: Lars CS


BB: Jens P, Jarle N, Lars CS

# Dette var kampen der ÅFK måtte hente inn minst 12-13 mål på DBK for å ha en sjanse om opprykket. Kampen startet meget bra, og allerede etter 5 minutter hadde Kollen hatt 3 store sjanser uten å få uttelling.ÅFK forsatte å presse og etter 8 minutter presser Stokka inn 1-0. Etter dette slapper Kollen av og tar seg for mange pauser, men innimellom glimter de til med meget godt spill og store sjanser. Trenerteamet prøver forskjellige systemer for å få flere målsjanser, men det viser seg at Kollen er best når de holder seg til det de har trent på. Gutta stod på periodevis og i disse periodene lagde vi mange fine mål. Mot slutten kjørte Kollen alt frem og Marienlyst fikk kontret inn et par billige mål etter slurv i Kollenlaget. Det kunne fort ha blitt 12-13 mål i denne kampen, men pga slurv og uflaks scorer ikke Kollen mer enn 7 mål og opprykket er nok nå kjørt. Gutta viste seg frem i perioder, men tok seg fort lange pauser

Del dette innlegget