Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Lokomotiv Oslo – DFK 2 – 4 (0-2)

Bayram, Lian, Hellum, Farra, Mur – T.Backe, Hasi, Behajdin, Awat, Fossum – Benny.
Benk: Molly (inn for Benny), Horgen(inn for Lian), Kalmo (inn for Behajdin)
Målscorere: Fossum, T.Backe, Krantz (2).
Assist: Emil Fossum, Awat Peyghambernejad, Mergim Hasi

BB: Benjamin Krantz, Mergim Hasi og Thomas Backe

I nettutgaven til Drammens tidende kan vi lese at DFK var best før pause, og ledet 2-0 etter scoringer av Benjamin Krantz og Thomas Backe. Dt.no`s skribent, Per Abraham Grennæs, lot seg imponere av våre gutter og trekker frem scoringen til Backe som vakker: – Awat kom seg til dødlinjen, la ut og Backe kom stormende på løp og bredsidet ballen i mål på halv volley. Emil Fossum og Krantz økte etter hvilen, før Lokomotiv fikk to kjappe reduseringer med snaue kvarteret igjen å spille.

Til webredaksjonen forteller DFK-trener Lars Gunnar Martinsen at han var fornøyd med DFKs åpning av kampen. – Vi var klart best best og hadde god trykk på motstander.- Lokomotiv Oslo kom gradvis mer med i spillet utover i omgangen, men vi scorer i deres beste periode! Deretter får de en mann utvist før pause, og vi går opp til 2-0 rett etterpå, forklarer Martinsen.

– Vi blir enige i pausen om å drepe kampen så fort som mulig, og får både 3-0 og 4-0 i 2.omgang. Derfra så det komfortabelt ut, men vi slipper oss nedpå og inviterer hjemmelaget inn i kampen igjen. De reduserer både 1 og 2 ganger. Synd vi ikke jobber knallhardt kollektivt i denne perioden. Hadde vært gøy å gitt Bayram en smultring allerede i sin første a-kamp fra start…! Her har vi et utviklingspotensiale, poengterer treneren!

– Vi har flere kamper på råd tillatt motstander å få lukte på poenga – DET skal vi bli bedre på å ikke tillate. Vi må lære oss å kontrollere kamper vi leder komfortabelt, avslutter Martinsen med en advarende pekefinger!

Del dette innlegget