Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Liungen – Åskollen dame 3 -3 ( 3 – 0)

Nok en gang ligger Åskollen under 2 – 0 etter ti minutter.Kampen jevner seg ut, men Liungen går opp til 3 -0 like før pause.Åskollen kommer ut som et helt nytt lag og begynner å vinne dueller og presser Liungen bakover på banen.Et langdskudd fra Mari Kalmo reduserer til 3 -1 kunto minutter ut i 2. omgang.Kristine Støleggenscorer Åskollens andre mål på et skudd fra 16 m. og inn i motsatt hjørne etter 20 min. i 2. omgang.Åskollen jakter utlikning , og skaper mange muligheter .2 min. før slutt scorere så Janikke Green på heading etter corner. (se forøvrig www.liernett.no for bilder og reportasje). Åskollens beste : Caroline Wendelborg, Mari Kalmo, Caroline Hagelien. Mål: Mari Kalmo, Kristine Støleggen, Janikke Green.