KORSVOLL – ÅFK 3 – 2 ( )

NÆRE, NÆRE …VI BEGYNNER Å LÆRE Kampen startet rimelig jevnspilt, men Kollen sleit litt med avstandene defensivt i 5’er. Korsvoll spilte med stor selvtillit og det tok ikke mer enn 9 minutter før de var igjennom å scoret. Allerede da hadde Kollen keeper Brekke gjort 2 kvalifiserte redinger. De neste minuttene som fulgte var også Kollen farlig frempå, men ballen fant ikke veien i nettet. I det 40 minutt kom Korsvoll meget gode spiss igjen igjennom, Kollengutta er for snille i egen boks og klarer ikke å markere ut motspillerne. Fra 8 meters hold nettet han sikkert nede i lengste hjørne for Brekke. Gutta lå plutselig under 2-0 til pause. ÅFK tok kontroll på kampen etter pause og produserte mange gode målsjanser. 13 minutter ut i omgangen plukker Anders G opp en retur fra Korsvollkeeperen og setter den boksen. 4 minutter senere blir samme mann satt opp på 5 meteren etter et flott innlegg fra Børsa. Dessverre kom det nådeløse øyeblikket rett etter dette, der Korsvoll satte inn 3-2 målet Vi styrer likevel mye av 2.omgang mot serielederen i vår pulje, noe som kan bety at vi har noe på gang!

Stian Brekke 90 Anders Tærud 70 Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 90 B Ronny Lian 75 1 Espen Børsum 90 1 Fredrik Volden 90 B Amund Evensen 90 Kai Guddal 90 B Lars C Stokka 55 Anders Grøterud 90 2 Sverre Skarra 35 Rolf Næslund 20 Geir Erik Nilsen 15