Konnerud IL – Å FK 3 – 1

Kollengutta var tente etter hetsingen på nett i forkant fra KIL. Fra første minutt stod gutta frem og viste at det forsatt er forskjell på guttunger og mannfolk. KIL produserte ikke en målsjanse, ei heller presterte de noe annet spill enn håpløse avklaringene. Ikke for det, Kollen lykkes ikke 100 % de heller , men de spilte seg til et par feite sjanser. Utover i omgangen stod Kollen mer og mer frem og med en vanlig uttelling hadde det stått 2-0 til Kollen etter 45 minutters spill, men det ble med den ene fra Thomas B etter en dødball. TT prøvde å bevistgjøre spillerene på hvor viktig det ville være å holde konsentrasjonen i de siste 45 minuttene for å hale i land 3 dødsviktige poeng. Dette lykkes vi godt med. KIL kom best igang i andre omgang, en kommunikasjonsfeil i Kollens bakre ledd gjorde sitt til at K Fredriksen kunne heade inn utligningen kun 3 minutter ut i andre omgang. Like etter på måtte Gill strekke seg i full lengde for å avverge et flott KIL skudd. Nå klarte Kollengutta å snu spillet igjen og fra det 55 min og utover kontrollerte vi matchen. Etter 69 minutter blir Backe felt. Straffeekspert Lian feiler ikke og satte inn sin åttende scoring for året. Ca 10 minutter senere er kaptein og toppscorer Stokka frempå på en retur og løper inn 3-1.

12 Thomas G 90   5 Fredrik A 90 40 Pål RK 90 4 Bjørn ES 90 41 Ronny L 90 1 36 Amund E 81 6 Fredrik V 90 1 24 Thomas WL 90 29 Thomas B 69 1 1 69 Lars CS 90 1 1 19 Anders G 90 8 Kai G 68 25 Espen B 81