Knepent tap mot MS

Drammen og Manglerud/Star hadde hver sin omgang i dette oppgjøret. I 1.omgang eide M/S spillet og rullet opp angrep etter angrep, og presset DFK langt ned på egen banehalvdel. Den harde åpningen gav full uttelling da gjestene gik opp i ledelsen før stadionuret viste 10 minutter. DFK kom sjelden i nærheten av Mangleruds 16-meter og det skulle ta over 20 minutter før de blåkledde fikk sin første sjanse ved en heading innenfor boksen som keeper fikk avverget. Det var tydeligvis denne sjansen som skulle til for å sette fart i hjemmelaget som klarte å komme høyere opp på banen og skape sjanser. Mot slutten av omgangen hadde DFK klart å snu kampbildet til sin fordel og hjemmepublikum hadde tent et håp for 2.omgangen. Og hvilken 2.omgang det skulle vise seg å bli. Drammen kontrollerte spillet fra begynnelse til slutt og utspilte tidvis M/S. Gjesten fikk en leksjon i oppofrende spill der gutta løp sine motstandere i senk. Sjanser etter sjanser ble produsert, og Drammenserne var svært nærme scoring. En ball gikk i nota, men dommerne vinket den av for offside. Likevel viste M/S at de var kapable til å skape sjanser til tross for at det meste av spillet foregikk på deres banehalvdel, og publikum kunne aldri føle seg helt trygge på at det ikke ville øke ledelsen. Kampen endte til slutt 0-1 for DFK, men gutta skal ha honnør for å ha klart å snu kampen og gitt et positivt inntrykk i generalprøven før seriestart om 14 dager.