Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

KJØP & SALG PÅ N3SPORT SIDENE

Nett utklipp fra Kjøp/Salg linken på nettsidene fra 2000. På Kollen sidene til N3sport har vi en link som heter kjøp/salg.

Dette er en link der hvem som helst kan legge inn ”ting” de ønsker å selge.

Tettsittende Adidasbukse selges!

Jeg ønsker nå å avhende, til høystbydende, den tettsittende Adidasbuksa folk var vant til å se meg i tidligere. De fleste har nok lagt merke til den, da den er av str. small, og er ekstremt smal nederst i beina. Heldigvis får en vel si, er den faktisk elastisk. Buksa er meget pent behandlet, og er av typen Adidas «classic godset 84». Til informasjon så har buksa, til tross for sitt trange utseende, god plass til et meget «ryddig» utstyr. Det bør også nevnes at den er brukt i selskap med personligheter som Odd Johnsen, Geir Andersen og Rune Temte. Kontakt: Richard Hagel 

Tupe og vaskebrett ønskes kjøpt!

Da jeg de senere år har blitt noe blank i issen og fått noe dype innsjøer i panna, ser jeg meg nødt til å kjøpe tupe. Jeg har også oppdaget at min noe nedsunkne brystkasse er kommet mer til syne de senere år, så hvis noen har et vaskebrett å selge er jeg interessert. Spesielt hvis vaskebrettet er noe av det samme som Thomas (du får meg helt på gli) Lie har. Da er jeg veldig interessert, han er jo bare rå… finta@glucasil.com Kontakt: Finta

Tettsittende Adidasbukse selges!

Jeg ønsker nå å avhende, til høystbydende, den tettsittende Adidasbuksa folk var vant til å se meg i tidligere. De fleste har nok lagt merke til den, da den er av str. small, og er ekstremt smal nederst i beina. Heldigvis får en vel si, er den faktisk elastisk. Buksa er meget pent behandlet, og er av typen Adidas «classic godset 84». Til informasjon så har buksa, til tross for sitt trange utseende, god plass til et meget «ryddig» utstyr. Det bør også nevnes at den er brukt i selskap med personligheter som Odd Johnsen, Geir Andersen og Rune Temte. Kontakt: Richard Hagel

Kulemage og Quisling-sveis selges!

Jeg har nå bestemt meg for å satse mer seriøst på fotballen, og har derfor bestemt meg for å selge både kulemage og Quislingsveisen til noen som kunne tenkt seg en slik «look». Personlig vil jeg anslå at det har kostet bortimot en halv million kroner å bygge kulemagen. Dette kan ikke dokumenteres i form av kvitteringer, men kan bekreftes av Riaz. Sveisen har vært inne til godkjenning av Erik Blücher, og er funnet meget tilfredsstillende etter de krav som er satt i de kretser. Bilder av utstyret kan beskues ved henvendelse til Leif Helge Nordahl. Pris etter avtale. Kontakt: Stephan Jacobsson

FOTBALLSPILLERE

Kan du spille fotball?? Vi trenger deg. Alt av interesse Kontakt: Glassverket IF

Noe redusert fotballag til salgs

Et stk. nedkjørt 5. divisjon(Snart 6.) selges rimelig. Med på kjøpet følger: 3 -12 fotballspillere av varierende kvalitet. 2 slitne fotballmål, 10 lite brukte fotballer og en stk idrettshall Kontakt: Formann GIF fotballgruppe

TRENER ØNSKES

Da Brandsrud nå har valgt å ta «steget» opp til Team SIF, trenger vi nå en ung og fremadstormende trener. Vi er villige til å gi personen jobb og en plass i prosjektet «Idretten er fargeblind». Kontakt: Dag Ramberg

HYLLE TIL SALGS!

Da jeg nylig har fornyet mine ambisjoner, og verken fotballen eller snekkeryrket gir den ønskede avkastning økonomisk, ser jeg meg nødt til å selge den hylla jeg skulle sette støvla på etter denne sesongen. Hylla er ubrukt, og det kan være aktuelt med en gjenkjøpsordning etter sesongen 2006. Prisen er den nette sum av kroner 1500,-, og kan eventuelt innbefatte et par slitne adidas-sko. Dette da jeg for tiden kun bruker det beste markedet har å tilby Kontakt: Captain Larsen

BRUKT KOLLEN DRAKT TIL SALGS!

Macho Kollen spiller selger sin drakt da jeg føler at tiden er i ferd med å renne ut på Kollen Road! Etter at jeg har trivdes her tidligere år, er jeg i år blitt noe overrasket over at min trener stadig maser om at mine baller skal tres i rom to??? Dette har gjort sitt til at jeg flyr som f…. på treninger og kamper og nærmer meg kaptein Larsen i co2 opptak! Det er jo ikke et forbanna homsereir jeg spiller på heller??? Skjønt jeg har begynt å tvile etter at Thomas Lie tidligere i år ble forbanna når noen la ut på nett at han hadde dragen på damene??!! Nå må faen meg gutta gi seg eller så skviser jeg balla av dem….ooooppss!!! Var det jeg som sa det??? Kontakt: Cato «Helvete» Lauritzen

DIVERSE HERREMAGASINER / FILMER SELGES!

 Da jeg nylig har anskaffet en DVD spiller, ser jeg meg nødt til å avhende ca. 1000 tyske herremagasiner og 159 kvalitetsfilmer (video). Sakene er ikke å skaffe under normale omstendigheter her til lands. Ellers kan det nevnes at bladene er i utmerket stand, men at enkelte av filmene i «THE FISTER» serien, samt filmen «THE KITCHEN QUEEN» kan skurre noe. Alt selges samlet til en singel mannsperson som vet å ta vare på samlingen. Pris i DM: 7500,- Kontakt Dr. Bag Hyler.

BADERINGER TIL SALGS!

Dandy Baywatch inspirerende gutt i slutten av tyveårene selger sine oransje baderinger m/Pamelamotiv

Kontakt: Brunebjørn «Tuttis» Reiersrud 

Del dette innlegget