Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Hurum FK – ÅFK 6-1(2-0)

 @ Stephan J, Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF (65:Morten N), Erik L – Kristian T, Terje L (55:Marius H), Richard H (55:Jarle F), Kai G, Cato L, Håkon H(45:Rolf N)

Gule kort: Jarle F Mål: 1-0, 39 min, G 2-0, 46 min, I 3-0, 51 min, G 4-0, 53 min, G 5-0, 55 min, S 6-0, 58 min, G 6-1, 71 min, Marius H, ingen, S BB: Erik L, Kai G, Marius H # En merkelig kamp, et merkelig resultat og 4 scoringer på 10 min fra Hurum var nok til å senke ei Kollen skute uten selvtillit på bortebane. I følge statistikken burde Kollen ha vunnet, men noen ganger får vi se klare eksempler på at BALLEN ER RUND. Hurum vant sjansestatistikken 11- 8, ÅFK vant cornerstatistikken 1- 12. Kollen hadde ballen i ca 70 % av spillet, dette indikerer bare hvordan kampen var. De første 35 min blir Hurum rundspilt og til og med Hurums trener ser for seg et kjempe tap, men så plutselig utfra ingenting scorer Hurum på en langball, og vips så er all engasjement og vinnervilje borte i Kollenlaget. At Hurum kommer ut i andreomgang og scorer 4 mål illustrerer bare problemene vi har i laget om dagen. Kollen kom etter hvert mer og mer bakpå uten å orke å fylle på offensivt, og det bakre leddet, ble gang på gang lurt av raske Hurumspisser. Vi ligger litt for langt unna spillerene våre og gir dem rom. Det eneste som gledet i dag var volleyskudet til Hansen fra 25 m PENT!

Del dette innlegget