HØNEFOSS BK – ÅFK 0 – 3 ( 0 – 1 )

Å JOBBE SAMMEN ER SUKSESS Kampen mot Hønefoss skulle vise seg å være en kamp der Kollen skulle vinne ved hjelp av muskler og knallhard jobbing. 1 omgang ble en jevn og spennende affære der begge lag hadde sine muligheter til å score. Men kampens første mål kom ikke før i det 45 minutt ved Morten Idal. Pauseresultatet var dermed 0-1 til Kollen. I 2 omgang skulle vi bare fortsette med det vi gjorde i 1 omgang, nemlig stå sammen og jobbe knallhardt. Dette førte til at vi fikk noen gode kontringsmuligheter som fort kunne endt opp med scoring, men mangel på presisjon i nest siste pasningen gjorde at vi ble litt for unøyaktige. Men i det 59 minutt så starter Morten Idal og Thomas Backe et nydelig samarbeid på venstre siden som Thomas til slutt banker i kassa og 2-0 til Kollen. Etter dette så virket det som om Hønefoss ikke gadd å prøve, de hadde møtt overmakten! Det lille som kom tok Stabæk og co seg av ganske enkelt. I det 88 minutt får vi en kontring der Lars setter fart og slår en perfekt pasning til Sverre som finter vekk en mann og setter ballen iskaldt i keepers lengste hjørne, dermed står det 3-0 til Kollen. Dette var en fantastisk lagseier der alle jobbet steinhardt i samtlige 90 minutter!

M Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 90 B Ronny Lian 90 Lars C Stokka 90 2 Fredrik Volden 90 Amund Evensen 77 B Thomas Backe 87 1 Morten Idal 75 1 1 B Anders Grøterud 90 Espen Børsum 15 Sverre Skarra 13 1 Rolf Næslund 3