Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

HOLVÆ. 2. – ÅFK 2 2-5

@ Stephan, Erik S (Ole P 45), Fredrik A, Dag, Morten (Kristian 45), Sean, Lars D, Jarle F, Vidar (Rolf 30), Jarle N, Ali

Mål, min, målscorer, assist

0-1, 10 min, Jarle N, Jarle F

1-2, 40 min, Sean Å

1-3, 60 min, Lars D

1-4, 70 min, Rolf N, Dag G

1-5, 85 min, Sean Å

BB: Jarle N, Jarle F, Stephan J

# Snakk om flying start. Holev. starter med ballen, mister den, Jarle F sender en sinnssykt bra gjennombruddspasning til Jarle N som setter ballen i mål. Kampen var ikke ett minutt gammel en gang! Holev. kommer etter hvert inn i kampen og utlikner. Så er det stillingskrig til vi får et forløsende mål til i slutten av første omgang. I andre omgang er vi solide og setter tre mål til. Vi skapte utrolig mye målsjanser og burde kanskje scoret enda flere mål. Ali er en mester til å snappe ballen og vende opp og få avsluttet. Med unntak av et par korte perioder var vi veldig solide bakover også.

Del dette innlegget