Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Holmen – DFK 2 – 0

Drammen har slitt tungt i hele år, men kjemper tappert videre i divisjonen. Vi er paradoksalt nok spillemessig noen hakk tilbake fra kampen mot Eik. Drammen ligger veldig lavt og forsvarer seg godt, men likevel har vi grei kontroll på oppgjøret som vi tilslutt vinner 2 – 0. Seieren kunne dog vært større her også. Og det bringer oss over på temaet om at vi scorer for lite mål. Ser vi på tabellen og på antall scorede mål ligger vi på 32 mål og må sammenligne oss med lagene i bunn av tabellen. Lagene foran oss har scoret mellom 9 og 24 mål mer enn oss, og ser vi rett bak oss har Eik scoret 56(24 mer enn oss). Det jobbes hardt på treningsfeltet for å bedre denne statistikken og utenfor feltet har det også vært jobbet, noe som har resultert i at vi har signert en ny spiller.

Bjørnar Dalsegg Sæter har meldt overgang til Holmen. Surnadals storscorer flytter til Oslo og er allerede klar til helgens hjemmekamp mot Åssiden. Og man trenger kun å se raskt på tabellen for å skjønne hvor viktig den kampen er for begge lag. Bydelslaget fra Drammen ligger 1 poeng foran oss på tabellen og har for kort tid siden en sterk borteseier mot Ready i beltet. Begge lag vil med seier kunne henge med på tet gruppen, og det borger for en knalltøff batalje.

Øvre del av tabellen er fortsatt utrolig jevn. Ready har gått på 2 tap i det siste og ligger på topp med 40 poeng. Mjøndalen 2 følger med 38p, SIF3 med 37p, Halsen, som har forsterket godt i sommer, også med 37p. Vestfossen ligger på 5.plass med 36p, Odd3 på 6.plass med 34, Åssiden på 7.plass med 32p og så kommer Holmen på 8.plass med 31. Med 9 poeng opp til 1.plass og 6 poeng til 4.plass er det fortsatt mye å spille for. Og med tanke på at 3.lagene er avhengig av at sine respektive 2.lag i 2.div holder seg innenfor topp 7, gjelder det nå å jobbe knallhardt på videre for å komme seg så høyt på tabellen så mulig, for å gripe en av de 4-5 plassene i neste års 3.divisjon.

Del dette innlegget