Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Holeværingen-DFK 4-5 (3-1)

leæringen-DFK 4-5 (3-1) En jevn kamp der vi klarer å avgjøre med veldig bra opphenting i 2 omg etter å ha ligget under til pause.

Kampen gikk på en helt grei gressmatte, og tonen mellom lagene var god til tross for at dommeren glimret med sitt fravær…dømminga ordnet vi opp oss lagene i mellom, og det gikk helt fint selv om Lindal var litt uenig i en handssituasjon. Første omgang var jevn og bølget frem og tilbake. Holeværingen var mer effektive i siste 3dje del av banen, mens vi slurvet litt mer foran mål. Vi lå da under med 1-3 til pause.  Dragset ordnet målet i første etter pasning fra Jørgen.Vi fant klokelig ut i pausen at vi ikke var noe dårligere lag enn dem og gikk derfor ut og snudde kampen! 1-3 ble til 5-3 i løpet av 20 minutter. Målene kom slik: 2-3 Jørgen scorer fra nært hold etter fint forarbeid og innlegg fra Bjørn Even. 3-3, Alfie får et gjennomspill i midten fra Bjørn Even og setter ballen i steget forbi keeper. 4-3, Lars er frempå med sin andre scoring etter assist fra Jørgen. 5-3, kampens fineste mål; Lars header ballen i krysset etter ett stjerneinnlegg fra Bjørn Even ferdigskrudd på panna til Lars. Stabæk hadde innøvd dette innlegget allerede under oppvarmingen. Holeværingen får en redusering, mens vi sløser med noen 100% sjanser siste 10 minuttene, så seieren var fullt fortjent. BB går til Stabæk som i tillegg til å spille trygt og godt bak i banen også bidrar sterkt offensivt med 3 målgivende.