Groruddalen BK slo MIF i finalen

Groruddalen BK vant Kollen Cup for 3¨dje året på rad, men arrangør klubben Åskollen tok tidnes første pokal i turneringen

Finale: Groruddalen – Mjøndalen 5 – 4

For 3.året på rad vinner GBK Kollen Cup. I år møtte de MIF i finalen og fikk følge helt tildommeren blåste i fløyta. Men også bruntrøyene måtte gi tapt for det suverene laget. GBK har imponert i hele turneringen og vært i særklasse best. Straffeekspert Thomas Amlie (bilde) og resten av Groruddalen BK feilet ikke i møtet med Mjøndalen og vant til slutt 5-4 i en til tider spennende finale i Kollen Cup 2005

Bronsefinalen: Åskollen FK – IBK 5 – 4

Åskollen tok sin første pokal iKollen Cup noensinne da laget vant 5-4 over Birkebeineren i bronsefinalen. Laget viste seg fra sin beste side og spilte en bra kamp hvor alle spillerne hadde stor innsats, viste stor offervilje i duellene og valgte fornuftige løsninger. En sliten kaptein, Lars Christian Stokka, kunne motta pokalen på vegne av Åskollens spillere for den fine 3. plassen. Stokka gjorde en god turnering hvor han scorte 7 mål og var en av Kollens aller beste spillere