Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

God underholdning på første dag av KC

Mange ivrige og kamptente spillere fra 5 div og nedover var superklare for årets kickoff. Det ble spilt mange jevne kamper og publikum storkoste seg i hallen. Det ble scoret mange flotte mål og noen utrolige sjanser ble misbrukt, musikken stod i taket ved scoringer og speaker tjenesten brilijerte til tider. Det var show i hallen hele kvelden.

I pulje A ble DFK 3 den sterkeste og tok seg tidlig til finale med god målsforskjell og ett poeng. De ble tett fulgt av en gledelig overraskelse, nemlig GIF vår flotte samarbeidsklubb som gjorde en god turnering med et ungt lag. Skrim 1 og Eiker Kvikk rakk aldri å henge seg på i kampen om finale plassen.

I pulje B ble det noe jevnere, men Svene dro avgårde med puljeseier foran Austad tett fulgt av Steinberg og Skrim 2 kun ett poeng bak. For Svene var det en gammel kjenning og toppscorer som ledet an showet. Herr Brenden har herjet i Kollen Cup i mange år tidligere.

I finalen i dag viste laget til Gaffer Nygård å være det sterkste laget, godt ledet av en meget opplagt Rashid Latif som også startet scoringsfesten i finalen. Mr Brenden viste seg frem ved flere anledninger, men ble litt for alene mot et meget godt DFK lag som var spekket opp med gamle legender og stjerner med ryggsekken full av opprykk og KM mesterskap. DFK 3 vant fortjent hele 6-1 i finalen og mottok en stor hyllest fra tribunen.

Finalens store øyeblikk var nok den amerikanske straffen til den gamle DFK stjernen Sims. Han fintet keeper til venstre, valgte selv å gå samme vei, fintet keeper nok en gang til venstre, valgte selv å gå nok en gang samme vei, men SÅ forserte han forbi en keeperen sprellende keeper og satte kula i åpent mål. En fortjent seier til DFK 3.

Coach Gøran «Gaffern» Nygård sier i en lite beskjeden kommentar at han nettopp hadde mottatt en telefon fra Sentralbanksjefen i Norges Bank. – Han ville først og fremst gratulere, men også meddele sin bekymring for inflasjon i gullprisene i markedet siden alt jeg tar i ser ut til å bli gull…!

Målene i finalen ble scoret av: Thomas Lunde (2), Jørgen Flåtene (2), Rashid Latif og Simen Amundsen.

Drammen FK takker alle lagene for en flott kveld i hallen og håper alle hadde det like show som oss. Ses til neste år!

Del dette innlegget