Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

G 19 til Drammenscup finalen igjen

DFK jr spilte finale i Drammen cup i år igjen!

Drammen Cup, som arrangeres i begynnelsen av april for aldersbestemte lag, er Norges største kunstgresscup. Cupen spilles over tre dager på 12 baner som arrangørklubbene Åssiden IF, Drammens Ballklubb, Strømsgodset IF, Skiold Ski og Ballklubb, Konnerud IL, Glassverket IF og Nordre Sande har til disposisjon. Med innledende kamper fredag og lørdag, samt A- og B-sluttspill søndag ble det 454 kamper i 51 puljer for de 204 lagene som deltok. Totalt ble det scoret 1406 mål i årets utgave av cupen. For våre juniorgutter ble det en gjenetakelse av fjoråret med finalespill, men denne gangen ble ikke utfallet at seierspokalen ble løftet av DFK. 

Her er trenerteamets oppsummering av DFK juniors kamper i Drammen Cup 2015:
Da er første dag av Drammencup over og vi står bokført med 2 seire og 15-0 i målforskjell. Tror nesten ikke motstanderne skapte en eneste målsjans mot oss og vi dominerte banespillet til de grader. Moro! Men i sluttspillet søndag møter vi sterkere motstand og vi må være skjerpet! Møt opp på Gulskogen kl. 11:00 til søndag. Da møter vi Helset!

Coach Effi og Fredrik Andresen cruiser gutta inn til seier i 8 dels finalen i Drammencup. De første 15 minuttene av kampen spiller vi med 0 aggressivitet, men Dfk vinner til slutt 7-1 over Helset. Vi håper gutta heiser seg i kvartfinalen! Men det blir som ordtaket sier: Gode lag tar ikke ut mer enn de behøver!

Kvartfinale Dramnencup! Jutul vs Dfk 0-0 etter full tid. Vi vinner i straffekonken hvor Bay redder 2 straffer. En temposvak match fra vår side. Stillestående balltrilling, men totaltsett var vi det beste laget!
Semifinale mot Øhil ender 1-1 og vi vinner nok en straffekonk hvor Bay redder utrolige 3 straffer!! Også her spiller vi med dårlig tempo. 
Finale mot Godset taper vi fullt fortjent 2-0. Også her er vi totalt fraværende. Vi tar ikke duellene, spiller stillestående og prøver å gjøre det meste selv. 
Så ja vi kom til en finale, men alle matchene på søndag har vært langt unna normal standard!

Del dette innlegget