Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Frigg 2 – Drammen FK 1 – 1 (1-0)

Vi møter et for dagen meget sterkt Frigglag. Vi har blitt vant med at når disse andrelagene møter Drammen FK så kommer de med toppet mannskap. Men vi klager ikke, det kler oss godt å møte gode lag.

Frigg er klart best første 30 min og styrer kampen. Likevel skaper de ikke allverden så det må en veldig enkel scoring til. Vi spiller ballen rett i beina til en Friggspiller, to trekk senere ligger ballen imål etter et skudd som jeg tror selv bikkja til Syvertsen hadde tatt. (Bikkja heter forøvrig Knerten…!) – Men slikt skjer. Thomas har reddet oss med flere kanonredninger denne våren og har en kjemperedning når Frigg kommer alene igjenom midt i andre omgang. Vi får justert oss og tar mer og mer over spillet. Vi skaper en del sjanser og både Didrik og Molly bør utligne.

I pausen tar vi tak i det Frigg er gode på. Gutta løser dette bra etter pause og jeg synes vi er det beste laget. Vi får tilslutt belønning for strevet der Molly pirker inn sin egen retur. God prestasjon. Vi skaper nok sjanser til å avgjøre, men kampen ebber ut. Frigg er også farlig frempå ved noen anledninger, så totalsett er uavgjort ok, men jeg synes vi var nærmest seieren totalt sett.

Frigg ønsket å spille fotball og jeg vil skryte av hjemmelaget, fortsett med dette og lykke til videre. 24.05.12, Frogner Stadion: Frigg 2 – Drammen FK 1 – 1 (1-0)