Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Fredrik Askjem ble årets toppscorer, hovmester og beste spiller!

Fredrik Askjem ble årets toppscorer, hovmester og beste spiller!

 Javel gutta!

Da var siste kamp i sesongen 2011 spilt, og statistikken er fullført. Vi må vel si at sesongen har vært skuffende med kun 3 seire. Det går da mot en nest siste plass på tabellen når denne blir oppdatert på speaker.no. (vi mangler foreløpig 3 walk over poeng mot Konnerud, men de mangler også endel av sine kamper ajourført)

Det er vel liten tvil om at vi kan gratulere Fredrik Askjem som årets spiller, da han topper både toppscorer, assist og BB lista! Grattis Freddy!!


Årets to beste kamper er hjemmeseirene mot DBK (4-2) og Liungen (10-3) Da spilte vi fin fotball i samtlige 60 minutter. Hovedproblemet i år har vel vært for lite folk på de fleste bortekampene, samt at vi har hatt endel rokering på laget og posisjoner. Vi har ikke fått spilt inn laget på samme måte som i 2008 og 2009 da vi tok KM tittelen i denne serien. Fjoråret var også bedre med 3 plass bak Bødalen og Åssiden.
Treningsoppmøtet bortsett fra en gruppe på 4-5-6 spillere + de som trener/spiller i 6 div, har vel heller ikke vært bra nok… Uansett, takk for sesongen gutta, og så gyver vi på med ny frisk mot sesongen 2012.

Treninger: 
Førstkommende søndag er det kl 20:00 på kunstgresset (sammen med Ulvekula-gjengen) De beveger seg etterhvert inn i Hallen på søndager kl 19:00. Men regner med disse treningene foregår ute, så lenge forholdene er fine på kunstgresset. GIF-gæmlisene trener også fortsatt på torsdager, men er litt usikker på tidspunkt fremover (trolig 18:00 eller 18:30) Kommer tilbake til det.

Sosialt:
Vi prøver å få til en kveld på byen i løpet av høsten, litt mat og mye pils, som avslutning på sesongen for oss oldboysgutta. Kommer tilbake på dato. Det er en fordel at Alfie får kastet krykkene først he he 🙂

Hilsen Morten & Alfie

Del dette innlegget