Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

FiberConnect, ny partner på shorts i 24/25

Vi i Åskollen FK er strålende fornøyd med å få med en solid bedrift som FiberConnect. De vil de neste 2 årene frontes på våre shortser. Som en bedrift med lokal tilhørighet, kjennskap til klubben, «trua» på hva Kollen jobber mot var det en enkelt valg for FiberConnect å bli en del av vårt sponsorteam. FiberConnect vet og forstår verdien av hva frivillighetsarbeid kan bety for den enkelte og nærområder. De trengte ikke lang betenkningstid på å bidra inn mot Åskollen FK sine bærekraftmål de kommende årene for nærmiljøet med barn og unge.

FiberConnect startet opp i 2011 som ett NUF selskap, og i 2013 ble de FiberConnect AS. Siden opp starten i 2011 har firmaet hatt stabil vekst. Vi oppleves som en ettertraktet tilbyder innen fiberoptiske installasjoner. 

Vi i Åskollen FK takker for tilliten og er stolte av å få med oss FiberConnect de kommende årene!

Informasjon om FiberConnect:

  • Spesialister innen blåsing og fløting av fiberkabel.
  • Rekord lengder utført på prosjekter.
  • Sørlandsbanen fløting i 32mm rør / 11 mm kabel 7696 meter
  • Sørlandsbanen blåsing i 32 mm rør / 11 mm kabel 4679 meter
  • Nordlandsbanen fløting i 40mm ror 15,2mm kabel 7719 meter

FiberConnect er en komplett total leverandør av tjenester innen kabel teknikk. De ledes av en gammel Kollenlegende og helt, Marcus Anderson.

For de som har fulgt vår klubb, var Marcus en soleklar første keeper i Åskollen FK i årene 2006-2010, og stod den berømmelige 8-1 kvalikkampen mot Førde på Kollen Road i 2008.

Del dette innlegget