Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Emil Fossum klar for DFK!

DFKs nye trenertrio er stolte av å kunne presentere klubbens andre nye signering foran 2014 sesongen. Hurumgutten Emil Rørvik Fossum (20) går fra Birkebeineren til spill i Drammens blå drakter. Fossum er fostret opp i Strømsgodset og gikk gradene der inntil han i 2011 valgte å prøve seg hos erkerival Mjøndalen. Der ble det et par A-lagskamper i Addecoligaen før han avsluttet høstsesongen i fjor med en rask tur innom IBK.

Fossum ble i Godsetperioden ansett for å være en lovende venstre back. Unggutten er kjent for å være intensiv, aktiv og seriøs og har den fordelen at han er god med begge bein. Selv foretrekker han å spille midtbane, og har av DFK-trener Stian Ramsfjell blitt forespeilet å først og fremst kjempe om en midtbanerolle. – Med Emil får vi ikke bare en fin fyr, men en spillertype med gode holdninger, teknikk og fine pasningsføtter, forteller en fornøyd Ramsfjell. – Det skal bli veldig spennende å se han boltre seg på DFKs midtbane i samspill med kompisen Garmo og ringreven Backe, for å nevne noen.

Hovedpersonen selv er for tiden på ferie i Spania, men i en sms til Rams melder Emil Fossum at han gleder seg stort til å spille i den blå drakta.

Del dette innlegget