DRAMMEN FK – NESTRE SOTRA 2-3 (1-1)

Den siste treningsuken før kampen ble jobbet godt med offensive spillestil prinsipper, dette tok gutta med seg ut i kampen og leverte til tider godt spill. Såpass godt at til og med speaker tjenesten bemerket det. Tiltross for godt DFK spill var N. Sotra som tok ledelsen. DFK avklarer til midt på egen bane halvdel, forsvaret pusher etter. Ballen faller ned i beina på en N. Sotra spiller som på helvolly klinker til …… han får kanon treff og ballen går som et prosjektil med den rette buen over DFK keeper Hvambsal. Årets mål på Marienlyst, men dessverre ikke for DFK. DFK gutta står frem og forsetter den gode trenden og får betalt etter et godt og gjennomtrent trekk oppspillstrekk som havner hos Nikola Gresko. Gresko forserer forbi en N.Sotra spiller og setter ballen kontrollert forbi deres keeper. 1-1. Godt spill av DFK. 1-1 Står seg til pause. I pausen blir gutta enige om å forsette spillet og trørre med ball, noe de også gjør. Tidlig i 2 omgang får N. Sotra et frispark på 20 meter, muren blir stilt opp, men de klarer å skru ballen på utsiden av muren og inn i motsatt hjørne for DFK keeperen. 1-2. Igjen må gutta jobbe hardt for å hente opp N. sotra ledelsen, noe de også gjør. Etter godt kombinasjonsspill havner ballen i beina på Morten Hagen i 16 meteren. Her er Morten helt rå og med en mann i ryggen tverrvender han og setter den i lengste hjørne. Nå jaktet DFK alle tre poengene. På en av sine sjelden visitter får Nestre Sotra en corner, denne avklareres, men havner i beina på N. Sotra spiller på lengste 16 meter hjørne. Igjen treffer de godt og på halv volly denne gangen banker de ballen inn i motsatt nettvegg. 2-3 til N. Sotra. Nå gjør DFK noen forandringer og inn kommer en 35 år gammel debutant, Lars Chr Stokka. Han bruker ikke mange minuttene på å presentere seg. Stokka vender opp på 7 meter og skyter i lengste hjørne. Ballen blir blokkert på streken. 3 minutter før full tid har DFK corner. Aller høyest rager Stokka, men ballen sklir av pannebraksen og går utenfor motsatt kryss. En Stokka i kamp form scorer her 10 av 10 ganger. Dessverre må DFK igjen se viktige poeng gå tapt, men det offensiive spillet og måten vi er med i kampen på viser at det er kun snakk om noen små marginer før poengene ruller deres vei

MARIENLYST MÅL: 0-1 (22′): Nestre Sotra 1-1 (30′): N. Gresko 1-2 (53′): Nestre Sotra 2-2 (61′): M. Hagen 2-3 (74′): Nestre Sotra DRAMMEN FK: M. Anderson – E. Øverby, F.Tjønnøy, S.Amundsen, M.Backe – N. Gresko (P.Kalmo 60′), A. Myrvold , J.Flåtene, T. Backe, T.Molvær (E.Lunda 70′) – M. Hagen (Lars C Stokka 70′) DFK’s 3 BESTE Erik Øverby Jørgen Flåtene Nikola Gresko