Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen FK – Lommedalen 1 – 0 (0-0)

Startelleveren: Herman Mur farra Hellum Kim Fossum garmo Backe awat Behajdin Benny

Innbyttere: Lian og Pedersen for Kim og garmo(80), abdi for fossum 65

Mål: Awat (63′)

BB: Hellum, Herman og Benny

Det ble ingen lykkelig gjensyn med Marienlyst for tidligere DFK-spillere Eric Pasqual og Mahdi Fayyaz som nå spiller for Lommedalen.

Stian Ramsfjell oppsummerer kampen slik:
Ekstremt viktig kamp mot det som antas å være ett av de bedre lagene i pulja. TT spente, men hadde en klar forventning om at gutta skulle slå tilbake etter smellen mot Bærum.

Kommer greit igang, har mye ball, men blir tidvis for omstendelige og for lite gjennombruddshissige. Men skaper allikevel flere gode muligheter de gangene ballen får gå med tempo i lengderetning. Lommedalen på sin side tidvis farlige på overganger, men en som vanlig solid Herman tar seg av det som kommer. Den største muligheten i omgang kunne vi fått da Lommedalen blir nødt til å felle Benny alene med keeper. Rødt kort! 0-0 til pause.

Andre omgang nye av samme bilde som første. Etter noen brukbare muligheter feier Awat inn en retur via tverrligger etter at keeper redder godt fra Benny. Lommedalen er på enkelte farlige visitter etter at vi mister ballen alt for lett i farlige situasjoner, men forsvaret med en meget god Hellum i spisser rydder opp. Vi har flere muligheter til å øke ledelsen, men det ender 1-0.  Vinner totalt sett fortjent. Selv om det ikke er en toppkamp fra vår side, er det vanvittig deilig å være tilbake der vi hører hjemme, på vinnersporet!

Del dette innlegget