B.Thomas – R.Hamde, Ø.Bråthen, F.Nemati ,P.Mongana
N.Wilkinson, T.Backe, T.G.Johansen, K.Nguen – O.Narnor, D.Storskogen

Innbytte:
S.Pryser inn for Wilkinson (60′), N.Knutsen inn for Narnor (65′), T.Molvær inn for Storskogen (78′)

DFK opplevde et hyggelig gjensyn med «Kollen Road», kunstgressbanen på Åskollen som var lagets hjemmebane da klubben gikk under navnet Åskollen FK. Mot Flint leverte de blåkledte nok en solid kamp og kunne dra i land en velfortjent seier. Hjemmelaget var best i alt og hadde stort ballinhav, men slet lenge med å skape de store målsjansene. I 2. omgang løsnet det skikkelig og den ene suseren etter den andre traff veien innenfor stengene til det stod 4-0 i målprotokollen. Med seier i dag, den tredje på rad, befester DFK stillingen blant de tre øverste på tabellen og tegner seg opp som en utfordrer i opprykkskampen.

Flint kom til Drammen med målsetting om å ligge lavt og nekte DFK rom å spille i, noe Vestfoldingene lyktes med i 1.omgang. DFK hadde mye ball, men kom sjelden til farlige avslutninger. Like før pause var DFK heldige og fikk et billig straffespark etter en klønete inngripen av en Flintspiller innenfor 16-meteren som Bråthen utnytter og faller lett. Faramarz Nemati var sikker fra 11-meteren og sørget for 1-0 ledelse til pause.

Etter hvilen skiftet DFK til høyere gir og parkerte gjestene. Opprulling av det ene angrepet etter det andre førte til at Flint-spillerne ble svimle, og DFK fikk vist seg frem fra sin beste side. Niklas Wilkinson serverte et lekkert skudd fra 16 meter med så strak vrist at krampa tok ham, og ballen føk i mål bak en forfjamset keeper. En knallhard duell førte til stopp i spillet da en Flint-spiller ble liggende i kunstgresset, men heldigvis kunne han gå av banen for egen maskin. Hendelsen satte nok et støkk i gjestene som slapp inn to mål på rappen rett etter spillet ble satt igang igjen. Et lekkert angrep anført av Didrik Storskogen førte til ytterligere ledelse. Sigurd Pryser fikk æren av å avslutte angrepet med et velplassert skudd i mål. Like etter trer Truls Johansen gjennom Ola Narnor på blank kasse, og storscoreren lot ikke sjansen gå fra seg da han plasserte ballen kontrollert forbi en utrustende keeper. Lufta hadde gått ut av gjestene, og siden vertene begynte å bli fornøyd, ebbet kampen ut med sifrene 4-0.