Drammen fk 2 – Hønefoss 2 1 -0

Det unge T.DFK fikk idag hjelp av 3 A spillere i en vanskelig lamp mot en god motstander i Hønefoss BK 2. Det var to unge lag som møtes ikveld. Begge lagene ville spille god fotball og tempoet var høyt fra start til slutt. Tidvis overgikk tempoet …

ferdighetene, men en kjempe læringsarena for DFK unggutter. Etter en jevnspilt 1 omgang stod det 0-0. Beggelag hadde spoøert et par vasse sjanser og det luket 0-0.

Trenerteamet Hansen&Kalmo var tydelige i pausen på hva gutta måtte justere inn foran 2 omgangen. Dessverre så det ikke ut til at gutta hang helt med, for de første 20 minuttene av 2 omgang fremstod T. DFK meget usikre og bommet gang på gang på enkle valg og pasninger. De 25 fremmøte tilskuerne ante nå det værste.

Men ungutta tok seg i nakken og de siste 20 min var de gode. At de også klarer å snu en vond trend til godt spill ble belønnet med en flott scoring etter innlegg fra venstre. El Hadji tar ned ballen på vristen på hjørnet av 5 meter, sterkt presset mellom to HBKspillere. Han gjør seg rettvendt på nedtaket sitt og banker kula i nett taket. 1-0. Gutta rir av den siste stromen og vinner dermed 1-0. En variabel prestasjon, men dagens unge midtstopper virket lovende. En 1 års junior og 2 junior stod godt opp imot sterke HBK spisser.

Drammen fk 2 – Hønefoss 2    1 -0.

Drammen hadde med mange A spillere i denne kampen mot et meget godt og ungt Hønefosslag.

Drammen hadde et visst overtak i banespillet men hadde  problemer med å omsette dette i mål.

Hønefoss var ikke ufarlige i sine kontringer. El Hadj scorte kampens mål etter et meget godt medtak etter en corner. Moro at vi klarte å holde nullen bakover med Erlend sin første kamp i 4.div.

Drammens beste: El Hadj, Orhun, Peder