Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drafn – Drammen FK3 0-4 (0-0)

Du må ikke til Ukraina/Polen for å få med deg fantastisk bra fotball i disse dager!

Drafn – Drammen FK3 0-4 (0-0)

0-1 Anders H (Morten) 47 min

0-2 Fredrik V (Thomas E) 55 min

0-3 David (Morten) 67 min

0-4 Jørgen F (Fredrik V) 70 min 

I dag kunne vi slått hvem som helst! Dessverre for Drafn var det dem vi møtte. På grunn av utdrikningslag på Gafferen i helgen (takk til alle som bidro!), blir det ikke noe fyldig referat, sånn er det bare med den saken!

Vi tar tak i kampen umiddelbart, er gode på å skape rom og slå på få touch. Drafn blir løpende fryktelig mye i mellom og etterlater seg mye rom som vi er flinke til å bruke. Det lille de har å komme med, skaper de når de kommer på brudd som de konsekvent slår langt i bakrom. At det står 0-0 til pause er kun uflaks for vår del. Vi blir enige om å fortsette å male på, så kommer garantert målene. 

Allerede etter 47 minutter får vi en corner som Idal ekspederer på panna til Anders H – BANG! 1-0. 8 minutter senere er det mye bevegelse i boks når dagens debutant Ketil drar med seg hele forsvarsrekka til Drafn før Evensen trer igjennom til Volden på løp som passerer keeper og øker ledelsen til 2-0. Etter målet blir vi spilt litt lave, om det er fordi vi tror jobben er gjort eller fordi Drafn står høyere vites ikke, men det smaker ekstra godt når Morten slår en fantastisk ball dypt fra venstrekanten til David som med rå spansk oksekraft stanger ballen i mål i avskjedskampen sin før han flytter tilbake til Spania. 3 minutter senere fosser Fredrik V ned venstrekanten, David gjør en manns jobb når han med en nydelig bevegelse drar med seg hele forsvaret til Drafn hvorpå Jørgen F på 45 grader elegant kan bredside ballen i mål bak en sjanseløs Drafn-keeper. Forarbeidet til dette målet, kan ikke beskrives som annet enn «poetry in motion» hvor alt går på 1-touch helt fra Vidar bakerst til ballen ligger i mål på andre siden av banen. Porno!! 

«En 10´er er ikke noe du blir, det er noe du er» sa en gang en klok mann… Flåtene gjorde ikke de ordene til skamme i rollen som Regista mandag kveld.

Det vi leverer i dag er det beste vi har prestert på lang tid. Kudos til samtlige som leverer en fantastisk innsats, løper og sliter og setter hverandre opp som vi gjør i dag. Rett og slett enormt! Med dagens seier er vi fortsatt ubeseirede i Stians drakter, det varmer en fyllesyk DFK-skrott. 

Dagens 3 BB: Kunne vært mange i dag, men Jørgen F, Morten og Anders H får dagens BB-priser.

Querido David!

Me recuerdo cuando vino por primera vez en el entrenamiento de fútbol durante el invierno con pantalones cortos. Poco sabía yo entonces lo mucho que te aprecio como compañero de equipo, delantero muy bueno y sobre todo como amigo.

Me gustaría, en nombre de todos los de DFK3, agradacerte por permitirnos llegar a conocerte y tenerte como amigo. Es increíble lo rápido que estos dos años y medio han pasado.

Te deseamos a ti y tu familia todo lo mejor en España, espero que podamos seguir en contacto y que llegamos a un campo de entrenamiento en España el invierno que viene.

Hasta luego amigo!

Del dette innlegget