Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Doffen på plass som dagligleder i Drammen FK

Som et ledd i å ta videre steg og utvikle seg som klubb har Drammen FK denne måneden ansatt Kristoffer Backe i en rolle som daglig leder. Vi er veldig fornøyd med å ha fått sikret oss Kristoffer i denne rollen og begynner allerede nå å se konturene av denne solide kapasiteten. Dette innebærer (desverre for noen) at Leifen-standarden for å skrive spillerkontrakter på pølsepapir eller på en serviett på Pigen nok har sett sitt siste lys.

Kristoffer som er yngste blad Backe kommer fra en familie med rike tradisjoner i Drammen FK og samarbeidsklubben Skiold. Selv beskriver han seg som det desidert største fotballtalentet av brødrene sine. «Dessuten er jeg kjekkere, legger han til! «Min elegante spillestil og suverene overblikk er konkrete egenskaper som kan overføres i en slik stilling jeg nå er ansatt i. Dessuten har jeg hørt så mye om spurvebrystet til Stian Rams og hype´n rundt denne før sommersesongen, noe som nå gir meg mulighet til å følge kvakksalveriet rundt «utviklingen» av denne på nært hold». Videre sier Kristoffer at han gleder seg til å ta fatt på de virkelig store oppgavene en slik rolle følger med og ser frem til å være en del av den spennende kursen klubben har tatt.

Vi i Drammen FK er veldig fornøyd med å ha fått en ressursperson som Kristoffer på laget. I en meget aktiv overgangsvinter må Kristoffer sies å være den desidert viktigste signeringen. Velkommen Kristoffer!

Del dette innlegget