dfk jr – sandefjord

Juniorgutta halte inn tre poeng mot Sandefjord!

Idag skulle vi gjennskape forrige ukes prestasjon mot et ungt og godt Sandefjordlag. Vi skulle tørre å stå i forsvar og jobbe knallhardt som en enhet. I tillegg skulle vi ha flere pluss involveringer offensivt og få opp kvaliteten på pasninger og avslutninger. Dette lykkes vi tildels med å vi gjennomfører en god kamp. Allikevel er ikke like mange 100% som forrige gang.

Vi starter kampen bra og får betalt etter 20 min da Ola N legger press på stopperne og vinner ball. Han forserer innenfor 16 før han blir tatt. Abdi er sikker og 1-0. Etter scoringer tar Sandefjord mer over. Vi får altfor store avstander og vi gir for lett bort ballen. Her må vi lære og lese kampbildet  bedre og være smarte nok til at vi får samlet oss igjen og ridd av stormen. Det lykkes vi ikke med og Sandefjord får en fortjent utligning på Frispark. En svært opplagt Kot er nær ved å sette et kremmerhus rett før pause men keeper redder og 1-1 etter de første 45.

I andre omgang hever vi oss litt. Vi kommer høyere med flere spillere og vinner ballen kjappere tilbake. Dette gir oss ikke betalt før de siste 15 og da skjer det mye. Først spiller Abdi en herlig stikker til Ola N som er kald alene med keeper. Men for andre gang gir vi fra oss en ledelse. Sandefjord får også en spiller utvist med to gule da han stopper en fin DFK overgang med ulovlige midler. Mot slutten jakter vi vinnermålet og vi får det i en situasjon da Sandefjord keeperen føler han skal ha frispark. Abdullah er derimot opplagt og setter opp Ola N som setter inn dagen siste og 3-2 seier er et faktum.

Vi gjør en bra kamp, men kommer til å fortsette å jobbe med de samme momentene fremover.

Drammens 3 beste: Ola N, Praveen, Kot