Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Dette ser lovende ut

Nemati begynner å bli en rutinert herremann i Drammen FK. Kapteinen går løs på sin 9.sesong for klubben og mangler kun et par kamper før han runder 150 spilte A-kamper for ÅFK/DFK. Som en av kontinuitetsbærerene i spillerstallen og i form av sitt verv som kaptein for 4. året på rad er «Farra» en viktig person i spillergruppen. Og når kapteinen tar bladet av munnen og hevder alt ligger til rette for at 2014 sesongen vil bli et godt DFK-år, er det grunn til å lytte. Nemati har vært igjennom mange sesongoppkjøringer i sitt liv, og mener nå at denne ser så lovende ut at laget skal kunne være med å kjempe om opprykk til 2.divisjon.

Kjempe i toppen

Farra forteller til webredaksjonen at han forventninger for året er å være med å kjempe i toppen gjennom hele sesongen! – Vi skal gi favorittene Jevnaker og Modum kamp helt inn, og skulle vi klare å toppe året med opprykk, så er det meget sterkt! Når det er sagt, så ligger alt til rette for at vi skal klare det, men det er avhengig av at vi har en stall hvor samtlige er med å bidrar. At vi står samlet som et lag, møter opp på alt av treninger, kamper, sosiale samlinger osv osv… Grunnen til at jeg har troen på laget vårt i år er fordi mye har skjedd siden fjorårs-sesongen. Stallen var ganske tynn når sesongen 2013 ble avsluttet, men det er det blitt gjort noe med i år. Rams Jr og co har ikke ligget på latsida på overgangsmarkedet. Mange nye fjes har kommet inn, og mange er fortsatt aktuelle.. Dette er spillere som kommer til å styrke stallen vår betraktelig, samt de rette «typene» når det gjelder miljøet vi i DFK er ute etter. Unge, lovende spillere som fortsatt kan ta steget videre til et høyere nivå, men utrolig artig at de velger en form for mellomlanding hos oss. Jeg vil ønske de velkommen til klubben, MEN, ser jeg at de slipper seg litt nedpå, i kamp eller trening, ja da får de høre det fra Kaptein, forteller Nemati med et glimt i øyet!

Fantastic Four!
Nemati er godt fornøyd med løsningen på det nye trenerteamet i år, og synes det virker veldig spennende.-  Ekstra morro er det at det er personer som jeg kjenner godt fra barndommen, uttaler kapteinen. – Øystein B måtte gi seg sesongen i fjor pga jobbsituasjonen hans, og inn kom Harald Ramsfjell og Lars Gunnar Martinsen. Rams sr hadde jeg som trener i mange mange år som juniorspiller på konnerud, og det var han som tok meg videre til A-stallen også. Med han på teamet, så vet jeg hva jeg personlig får og hva laget kommer til å få. Han er en av de beste trenerne jeg har hatt i min fotballkarriere, så at han valgte å bidra noen dager i uken, kommer til å løfte oss mange hakk! Lars Gunnar er en veldig god barndomsvenn av meg. Vi har vokst opp sammen som naboer og spilt fotball sammen i mange år. Han har i de siste årene trent Konneruds A-lag, og jobben han har gjort der er meget bra. Utrolig artig at en som i alle år har sagt at han «aldri» kommer til å forlate Konnerud til fordel for DFK, tilslutt valgte nettopp dette, hehe 🙂 Inn i trenerteamet har også mr.10 kommet, altså Jarle Finnestrand. Mannen som i sine glansdager herjet på fotballbanen, skal nå bidra mer sammen med trenerteamet. Blir utrolig artig å se Jarle piske Molly på øktene!! 😉 Med de 4 sammen, og Rams jr som headcoach, så må jo bare det nye kallenavnet bli «fantastic four»!!! Dette kan bli meget morro, men nevner det igjen, det krever at vi har en spillergruppe som er villig til å legge ned blod, svette og tårer! 

Gleder seg til hver treningsøkt!
Farra kan fortelle at laget nettopp har startet opp igjen etter nyttår, og at øktene til nå har hatt veldig høy kvalitet! Mye av grunnen til det tror Nemati skyldes at alle er tilstedet for å trene og ikke for å bli trent. – Personlig så kan jeg si at det er lenge siden jeg har gledet meg så mye som jeg gjør nå til øktene, og tenker kun på hvordan det kommer til å bli fremover, forklarer kapteinen ivrig. – Derfor tror jeg også at vi kan overraske veldig mange i år. Gode treninger, bra oppmøte, og en kombinasjon av eldre og yngre spillere, så virker alt rundt DFK veldig spennende om dagen! Dette kan bli året vi tar steget opp en divisjon igjen, men også et år hvor vi ihvertall skal utvikle oss som et lag. Få de nye til å etablere seg, utvikle seg osv osv.. !

Beitostølen
– Når det gjelder det sosiale, så skjer det en del ting der også. I første omgang gjentar vi fjorårets suksesstur, altså Beitostølen, førstkommende helg(Truls og Lian skal passes på). En veldig artig tur, med en del morsomme oppgaver iløpet av helgen som gjorde at forholdet mellom spillerne ble styrket! Så blir det kickoff 2014, og forhåpentligvis trenigsleir(Kalmo og Knutsen har ansvaret her, men ikke mye har skjedd siden de fikk ansvaret, så kanskje feil personer å sette på oppgaven, eller???). Uansett, mye sosialt kommer det til å bli iløpet av sesongen, men greit å ikke nevne alt til media, hehe 🙂 Husk, vi har mange unge spillere!! 

Lover storspill
Farra gleder seg enormt til denne sesongen, og sier han er utrolig stolt og takknemlig for å få bære kapteinsbindet for denne gjengen. Noe han ønsker å takke med storspill i 2014!! – Jeg har mye å revansjere fra fjoråret hvor skader og jobbsamlinger ødela for meg, så jeg har allerede meldt inn til Rams jr at han får mye tilbake i år! forteller kapteinen med et bestemt uttrykk før han legger til med et lite smil om munnen: – det kan også skyldes at det er mange nye unge spillere som har kommet inn og puster oss «gamle» i nakken om en plass på laget, så her må alle yte maks for å gjøre seg fortjent til en startplass, hehe!

Del dette innlegget