Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Det skal svi og tape

Etter at spillerne tok et oppgjør med seg selv og TT om at det var for dårlig trøkk på kortbanen, ble det bestemt at TT skulle innføre straffer til det tapende laget. Dette har nå startet opp. Vi skal i tiden fremover presenterer taperne med fult navn og bilde i det de gjennomfører straffen sin. Onsdag den 13.februar var det for første gang kortbanen med avstraffelse til taperne. Se bildene her.


Først ute på å være på det tapende lag var guttene Thomas Backe, Christer Pedersen, Nico…… og Farra……. Ikke overraskende at disse ”femi-guttene” tapte når det ble satt krav om tøffe taklinger og mot i brøstet. Før treningen stod Nico 5 minutter foran speilet i garderoben for å ordne håret, Pedersen kom rett fra solarium, Thomas passet på at tapingen av sokkene så bra ut og Farra klippet hårene på brøstet. Liten fokus på kortbanen med andre ord. ”Femi-guttene” tapte nesten hver kamp, og har nok flere scoringer på byen, enn de hadde i kampene. De bør heve seg mange hakk for i det hele tatt ha muligheten til å få noen minutter på A-laget.
Som dere ser av bildene var avstraffelsen å pusse skoene til de andre gutta. Marius hadde for anledningen tatt med noen gamle innesko for kjelleren og TT/Larsen Sola hadde med opprykksskoene fra sesongen 2004. Alt for et godt formål!
Til helgen vil vi presentere taperne for økten 20. februar. Det kan nevnes at taperne er i full gang med å barbere seg. Hvor? Det vil dere se av bildene som blir presentert til helgen. Følg med!

Avstraffelsene for å tape i kortbanespill forsetter. Denne gangen viser Sola frem bevisene for den siste avstraffelsen og kommer med en oppdatering for hvem vi kan vente å se blir hengt ut i neste uke. Se bildet!!!!
Det har vært en ny kortbaneøkt, og nye tapere. Denne gangen ble lagene delt inn etter alder. Det viste seg raskt at dette skulle føre til verbale skyllebøtter, tøffe taklinger og nerver. Det at straffen i tillegg var å barbere ben, penis og under armene, var med å legge listen hvor viktig disse kampene var.
Oldboys ble i en periode svært nervøse etter noen svake resultater. Dette førte til taklinger i knehøyde på keepere (Marius Backe) og sutreutbrudd som ”Gidder faen ikke være med på dette, når dommeren er så h…..dårlig” Sitat: Thomas Backe. Med andre ord, akkurat slik det skal være på kortbanen.
Det viste seg fort at de yngste (Simen, Petter og Karan) ikke hadde mulighet til å stille opp mot langt eldre og tyngre motstandere. De var så svake at man til tider kunne mistenkte de for å tape med vilje, slik at de fikk en unnskylding for å barbere seg. Og av bildene ser de ikke akkurat lei seg ut at de måtte gjennom denne straffen.
Ny tapere vil bli presentert neste uke med navn og bilde. Tema på straffen vil da være tanga som treningstøy.

Del dette innlegget