Det ble uavgjort 3-3 på Marienlyst

Det ble uavgjort 3-3 på Marienlyst mellom DFK og Lommedalen.

Det ble en spennede kamp på Marienlyst i møte med Lommedalen. I utgangspunktet skal vi være godt fornøyd med å ta poeng mot gode lag, men vi sitter igjen med en følelse av at våre gutter burde fått med seg alle poengene i dag. Dessverre virket det som spillerne mistet konsentrasjonen på en tidlig 2-0 ledelse. I andre omgang bommet DFK på straffe og hadde to stolpeskudd før de til slutt fikk utlikningen med Ola Narnor.

Trener Øystein Garborg oppsummerer kampen slik:
Vi spiller en middels første omgang og uavgjort til pause er greit nok, men måten det skjer på er ikke bra. Vi inviterer Lommedalen inn i kampen ved å gi bort et straffespark og vi gjør det vanskelig for oss selv når andre omgang starter med et svakt tilbakespill som bortelaget utnytter. Utover det synes jeg vi trøkker Lommedalen bra etter pause. Vi brenner straffespark og to i stangen og bør vinne denne kampen.
Men vi må slutte å gi bort mål, det kan ikke være sånn at vi må score 4 mål hver kamp for å vinne. Vi blir ikke ofte spilt ut, men slipper inn på personlige feil. Får vi luket bort dette så kan det bli veldig bra fremover

Twitteroppdateringer fra kampen:

• 0-0- 1 min Lommedalen rett i angrep. Men innlegget fra ender rett i klype e til Drammen keeper
  • 1-0 2 min Maruis Backe på frispark (25 m) fra SL Backe på bakre stolpe etter at Nije ble felt.
  • 1-0 8 min Lommedalen scorer på dødball, men avblåst for offside.
  • 2-0 12 min DFK bryter på på midten og setter fart. Gøcel som legger inn. Lommedalen stopperen avklare rett i hodet på Nije og kula går i mål.
  • 2-1 37 min Lommedalen reduserer til 2-1 på straffe. Syver får hånden på den, men ballen går likevel i mål.
  • 2-1 40 min Utvsining til Lommedalen. Nå skjer det mye! Først blir Lommedalen sin kaptein heit i toppen og får sitt 2. gule kort
  • 2-2 44 min Lommedalen utlikner til  2-2 med 10 mann på et frispark fra 18 m klinkes rett i kassa
  • PAUSE
  • 2-3 46 min Lommedalen hår opp til 2-3 rett fra avspark når dommeren setter i gang 2.omgang. et forferdelig tilbakespill fra av DFK backen gir Lommedalen en gratis sjanse
  • 2-3 57 min DFK skudd i stolpen
  • 2-3 60 min DFK presser Lommedalen hardt nå
  • 2-3 65 DFK skudd i stolpen